Indira Levak i član grupe Colonia se ignorisali na događaju?

Indira i Boris sreli su se prvi put nakon što je pevačica napustila grupu "Colonia"

  • 2
Dodela MAC nagrada Indira Levak, Foto: ATA Images

Na takmičenju za hrvatskog predstavnika na Evroviziji, popularnoj Dori, koja se održava u Opatiji našli su se na istom događaju pevačica Indira Levak (46) i mužičar Boris Đurđević (46), prvi put nakon što je pevačica napustila grupu "Colonia", piše 24sata.

Iako su nekada bili nerazdvojni, Indira i Boris se na pomenutom događaju navodno nisu čak ni pogledali. Na pitanje novinara da li se pozdravio sa nekadašnjom članicom grupe Colonia, Đurđević je rekao: "Ja pozdravljam sve i svi pozdravljaju mene".

Plavokosa Hrvatica bila je vidno raspoložena na konferenciji za medije, a sve vreme je pričala i smeškala se. Na drugoj strani dvorane Boris je sedeo sa Ivanom Lovrić (28), devojkom koja je zamenila Indiru u poznatoj grupi.

Podsećamo, Indira je napustila Coloniu 2017. godine kako bi počela solo karijeru, a tim povodom se tada oglasila na svom Instgaram profilu.

- Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vreme je da okrenem smer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realizujem neostvarene želje i snove. "Colonia" je divan period moje pevačke karijere, moje prošlosti, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su deo mene kao umetnice, zauvek - napisala je tada pevačica.

Indira Levak Indira Levak, Foto: Telegraf.rs

- Sada ću kao INDIRA, zajedno sa timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmeriti na sveže ideje i želje moje verne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne menja kada su u pitanju naša druženja i pevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! -  poručila je tada Indira.

Video: Samo on: Indira Levak je već pet godina u braku i obožava svog muža

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEKI

    29. februar 2020 | 20:17

    Sramota, balkanski glupi mentalitet, zato nam se i desava svasta a stranci nas gledaju kao kugu.

  • Cica

    1. mart 2020 | 21:36

    I ona, i Ivan iz Legendi i Alen iz Miligrama... Svi u pokušaju da naprave solo karijeru pa ih sad nigde nema. Bolje da su ostali gde su bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA