≫ 

Maca prvi put ispričao kako se oženio 20 godina mlađom Jovanom: "Počastio sam je na njen rođendan"

- Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan", ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma - rekao je Maca

  • 1
Dragan Marinković Maca, Jovana Milić Maca i Jovana, Foto: Nikola Tomić

Voditelj Dragan Marinković Maca (51) tri godine je u braku sa dve decenije mlađom izabranicom Jovanom Milić. 

Njih dvoje uživaju u skladnom braku, a atraktivna Jovana je uspela da posle nekoliko meseci veze Marinkovića odvede pred oltar iako je nakon poslednjeg razvoda rekao da se više neće ženiti.

Glumac je sada ispričao i da je svoju sadašnju suprugu iznenadio za rođendan tako što je matičara dove na slav na kojem su slavili.

- Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. To je njoj značilo, taj papir - rekao je Maca u Magazinu In.

- Na njen rođendan sam je počastio, pa sam je oženio? - ponovila je Sanja Macine reži kroz smeh.

- Pa jeste, ona to nije znala. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak, i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan", ona doživela dva vezana moždana udara, i tu su kum i kuma. Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - objansio je glumac.

Dragan Marinković Maca Dragan Marinković Maca, Foto: A. Nalbantjan

Draganova supruga je pre dve godine ostala u drgom stanju sa trojkama, ali je, nažalost, izgubila bebe.

- Jovani se veoma divim. Lepo je kad imaš partnera u koga si siguran, mnogo je cenim. U proleće 2018. Jovana je bila trudna. Bile su trojke. Bilo je sve ok... I u julu je izgubila sve tri bebe. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Onda smo pobegli od ljudi na nekoliko meseci. Izdržali smo. Njoj svaka čast. Mene je pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj bilo - rekao je Maca u emisiji Balkan info.

Video: Jesam li ja budala? Maca pobesneo zbog Miljane i Zole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idiot

    2. mart 2020 | 00:12

    Joj Boze,koliko ja ovog coveka volim!Eto,samo da se zna!Dakiiiiiiiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA