Olivera Kovačević o Kijinom dolasku na RTS i Beoviziju: "Ne biramo ko će sa kim doći"

Kija je na finale Beosonga došla kao podrška devojkama iz grupe Hurricane

  • 83
Olivera Kovačević, Kristina Kija Kockar

Olivera Kovačević i Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Pevačica i pobednica Zadruge 1 Kristina Kockar pojavila se večeras u bekstejdžu na finalu Beovizije 2020.

Kija je došla kao podrška grupi Hurricane koja će pesmom "Hasta La Vista" predstavljati Srbiju na pesmi Evrovizije u Roterdamu.

Urednica Zabavnog programa Javnog servisa Olivera Kovačević rekla je da je Kija došla na poziv grupe Hurricane i da na RTS svi mogu da dođu kada se ispoštuje protokol.

- Ona je došla na poziv grupe Hurricane. RTS je kuća svih nas u Srbiji i ovde svi mogu da dođu kada se protokol ispoštuje. Mi ne biramo ko će sa kim doći, ne bismo pustili ljude koji su na poternici, nego bismo ih prijavili policiji, ali ovo je kuća svih nas - rekla je Olivera za Telegraf.rs.

Pre nego što je finale Beovizije počelo, Kristina Kija Kockar nam je rekla da ide u RTS-ov studio u Košutnjaku gde će podržati grupu Hurricane.

Podržavam ja Andriju Jo-a, on mi je kroz kul, njega znam, ali večeras ćete me gledati iz Green room-a kod devojaka iz Hurricane-a, tako da su one za mene broj jedan - rekla je pod dolasnu na RTS Kija za Telegraf JETSET.

Video: Hurricane pred nastup na Beoviziji: Večeras je to veče, mora da se desi uragan!

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    2. mart 2020 | 07:40

    A, sto se pravda ova Olivera, zasto ova zena ne bi smela na RTS? Pa, nije se ona blamiral i pokazal koliko je nevaspitana, nego Balvan i Djogani.

  • Mićo

    2. mart 2020 | 11:08

    Hejteri nikada neće doseći Kiju, jer ona je miljama daleko od vas sa svojom pameti, talentima i radom. Ta prelepa devojka može da bude samo uzor mladosti, a vi vašu gledajte na stolici u rijalitiju jer za bolje i niste.

  • Ja

    2. mart 2020 | 08:16

    Jos nesto bih dodala tekstu. Napisali su samo odgovor a zabiravili da napisu bezobrazno pitanje novinarke : RTS je ozbiljna kuca, otkud tu Kija Kockar ? Sramota. Posto ocigledno oni koji bi sve dali da budu tu nisu mogli da dodju, poslali su novinarku, da postavi to sramotno pitanje. Drago mi je sto su ostali bez zeljenog odgovora. Olivera je ozbiljan novinar, nije njen nivo da traca za zutu stampu. Svako ko je trebao, zasluzio je da bude tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA