≫ 

Uznemirujuće slike! Ovako je Tara Simov izgledala nakon što su je pretukli i ostavili golu na ulici

Faca plava u podlivima, ošišana i gola ostavljena je na jednom parkingu

  • 10
Tara Simov, Anđela Veštica Tara Simov i Anđela Veštica, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Instagram

Zadrugarka Tara Simov je u više navrata i tokom učešća u "Zadruzi 3" pričala o nasilju koje je doživela sa samo 15 godina i koje je ostavilo brojne traume na nju, a za sve je optužila Anđelu Vešticu.

Naime, ova priča je opet aktuelna u Beloj kući, zbog žestokog okršaja koji već danima traje između Maje Marinković i Tare.

Sada su se pojavile i fotografije koje dokazuju kako je Tara izgledala nakon što je brutalno pretučena od strane nekoliko devojaka.

Da su povrede bila vrlo ozbiljne može se primetiti, obzirom da je zadrugarkino lice celo u podlivima i modricama, a oko glave zavijen zavoj.

Osim što je pretučena, Tara je prilikom nasilničkog napada od strane Anđele Veštice i još tri javnosti nepoznate devojke ošišana makazama i potpuno gola ostavljena na parkingu.

Tukla me je 15 minuta nogama po licu držeći se za krov. Bilo je užasno! Onda je uzela makaze i ošišala me, prislonila makaze na vrat i stomak i posekla haljinu po dužini - izjavila je Tara svojevremeno za nedeljnik Afera.

Zadrugarki je ovo brutalno prebijanje, maltretiranje i iživljavanje ostavilo veliki trag i psihičke traume, te je godinama posećivala psihijatra, a evo i kako je izgledala.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Fanpage o Tari ❤ (@tarasimov_fanpage) on

Nakon što je Tara iznela svoju priču u javnost, povodom cele situacije tada se oglasila se Anđela i iznela svoju stranu priče.

- E ovako, dragi prijatelji, poznanici, pratioci i novinari... Ja ne znam više odakle prava onoj devojci da me pominje toliko, vređa i naziva nasilnikom, a takođe i vama, jer tvrdim da ne znate istinu, s tim bih vas zamolila da ne dajete svoj sud dok sudski postupak ne bude gotov. Tara nije "onakva" zbog mene, već zbog života koji je vodila i vodi i dalje, a predstavlja se kao nevinašce. No, ona nije tema mog obraćanja  - poručila je Anđela.

Video: Mina Vrbaški pred ulazak u Zadrugu oplela po Tari Simov

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izgled

    12. mart 2020 | 13:24

    Pa nije te izgleda dovoljno istukla jer si i dalje klosarka i olos mali. ✌ za takve nema popravke.

  • Chance

    12. mart 2020 | 13:12

    Sad treba da je sazaljevamo, pa zato izbacuju ovakve slike? Ta osoba nije zasluzila da iko saoseca sa njom, ponasa se kao monstrum.

  • X

    12. mart 2020 | 16:04

    Za ovo je kriv javni servis. Zato se daje prostor na TV nemoralnim osobama, zar je ovo buducnost Srbije? I primer omladini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA