"U njoj ne vidim nikakvu ni bolest ni slabost, vidim je kao pobednika"

- Za nju sam uvek tu. Radili smo sve zajedno od početka, kad sam došao u Beograd, i nikad nismo stali - rekao je Mili o Marini Tucaković

  • 0
Grupa Miligram Aleksandar Milić Mili/Foto: Marko Jovanović

Najuspešniji domaći kompozitor i osnivač grupe "Miligram", Aleksandar Milić Mili (51), iza sebe ima zavidnu karijeru, a sada je u intervjuu otkrio i neke nepoznate detalje iz života i oblasti posla kojim se uspešno bavi.

"Miligram" je nedavno dobio novog pevača Adija, koji je došao na Alenovo mesto. Mili i on su prekinuli saradnju, ali ne i odnose.

- Čujemo se po potrebi, ali ne sarađujemo. Ni sa kim s kim sam radio nemam kontakt, jer te život povede u nekom drugom pravcu, ali svakom bih pomogao da mu bilo šta treba - izjavio je Mili u intervjuu za Kurir.

Budući da je jedna od njegovih najbližih saradnica Marina Tucaković, naš najuspešniji tekstopisac koja se bori sa kancerom već duže vreme, i da ta saradnja traje već dugi niz godina, Mili je otkrio da je sa Marinom i dalje u sjajnim odnosima i da se redovno čuju, kao i da ga je pogodilo to što joj se dešava, ali da se ona sa tim odlično nosi.

- Redovno se čujemo i radimo, ali sve zavisi od njenog kreativnog naboja. Za nju sam uvek tu. Potreslo me je to, ona mi je najbliži saradnik koga sam ikad imao u životu. Radili smo sve zajedno od početka, kad sam došao u Beograd, i nikad nismo stali. Siguran sam da će Marina da oduva sve to, vidim je kao pobednika. U njoj ne vidim nikakvu ni bolest ni slabost.

Marina Tucaković Marina Tucaković/Printskrin: Youtube/1tv.mk

"Miligram" je nedavno je predstavio novu pesmu, baladu "Crna kutija", i to odmah nakon što je Milija zadesio zdravstveni problem zbog kojeg je morao na operaciju.

U pitanju su polipi na grlu koje je, kako smo pisali ranije, uspešno operisao na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, ali je i dalje na kućnoj nezi.

- Dobro sam, ali su mi veoma osetljive glasne žice. Komponujem s glasom i dobio sam upozorenje da moram da se pričuvam, jer sam sad drugi put operisan, a treći put neće biti dobro - rekao je Mili i dodao kako se nije uplašio, jer se jedino "kida" kada je reč o nekom drugom, a za sebe nema strah i radi sve pogrešno.

Grupa Miligram Aleksandar Milić Mili/Foto: Marko Jovanović

Kompozitor je pored muzike i biznismen, a napisao je brojne pesme koje su sve postale i ostale hitovi, pa se nameće pitanje da li ima cenkanja sa pevačima sa kojima sarađuje.

- Šta god želiš dobro da uradiš, iziskuje mnogo finansija. Kod mene nema cenkanja. I najmanji i najveći dobiju iste uslove.

Njegova supruga Nina gde god se pojavi mami uzdahe, s obzirom na to da izgleda odlično, a Mili je toga i te kako svestan. Ipak, ljubomore, kako kaže, nema.

- Nina me odlično poznaje i veoma smo posvećeni jedno drugome. Čak i horoskop kaže da je naša ljubav jedna u sto miliona.

Aleksandar Milić Mili Mili sa suprugom Ninom/Foto: Instagram/miligramofficial

S obzirom da je i on sam jedan od najmišićavijih muškaraca na domaćoj sceni i da ima zavidni torzo u 52. godini, redovno objavljuje fotografije na kojima eksponira telo i snimke iz teretane.

- Volim da treniram i da šaljem takvu poruku - istakao je Mili.

Video: Mili: Upoznao sam Čolu u Sarajevu, bilo je to kao da sam upoznao Bon Džovija

Pogledajte i novi spot "Miligrama" za pesmu "Crna kutija":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA