"Imala je 5 kilograma i bila je neopisivo ružna..." Natašina emotivna poruka za sestrin 35. rođendan

"Joj, Nacuro moja, ja nemam reči da opišem kako si mi ovo lepo rekla. Ti si moja i mama i tata i sestra i brat i kobila i seronja, i muž i ljubavnik", napisala joj je Kristina

  • 3
Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac, Nataša i Kristina, Foto: Instagram/kristinabekvalac

Nataša Bekvalac (39) svake godine sestri Kristini posebno emotivnom porukom čestita rođendan, a danas, 15. marta kada Kristina puni 35 godina, pevačica se raznežila više nego ikada.

- Na današnji dan rodila se moja sestra Kika, imala je pet kilograma i bila je neopisivo ružna. Nisam bila srećna kada se rodila, non-stop je plakala, uvek mi je kvarila sve planove, nije znala da sačuva tajnu... dok je bila mala... Kika Bekvalac je osoba koju volim najviše na svetu, ona je najvažnija osoba u mom životu i životu moje dece - počela je Nataša.

- Dugo sam tražila svoju bolju, jaču, polovinu sve dok nisam shvatila da je meni moju rodila moja mama. Sve najbolje što mi se u životu dogodilo smislila je Kika. Sve dobro što mi se u životu dogodilo kreirala je Kika. Sve čemu se ponekad divite u meni je Kika u meni. Volim te i srećan ti rođendan, rođena, Kiko moja - Natašina je poruka.

Kristina nije ostala imuna na sestrinu čestitku.

- Joj, Nacuro moja, ja nemam reči da opišem kako si mi ovo lepo rekla. Ti si moja i mama i tata i sestra i brat i kobila i seronja, i muž i ljubavnik. Ti si moja jedna jedina Naca faca... Do neba i nazad - napisala joj je Kristina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    15. mart 2020 | 13:40

    Lepo je to kad se sestre ili braća vole najviše na svetu u ovo današnje materijalno doba.

  • Ja

    15. mart 2020 | 14:14

    Cek, jel to sad znaci da trazi sestri muza ovaj put ili samo pokazuje kako su oni skladna porodica pa da se javi neki za nju???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA