≫ 

Sofija se oglasila nakon što je Jović dobio krivičnu prijavu: Ja se ponašam odgovorno, a za njega...

- Niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog - kaže Sofija

  • 14
Luka Jović Sofija Milošević Luka Jović i Sofija Milošević, Foto: Instagram/lukajovic

Sofija Milošević (29) tvrdi da nikakvu rođendansku žurku nije organizovala, zbog vanrednog stanja koje je proglašeno u Srbiji u nedelju uveče, te da samim tim Luka Jović (22) nije prisustvovao njenoj rođendanskoj proslavi.

Kaže, "niko nije dolazio ili bežao iz karantina".

- Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog - kaže Sofija Milošević za Blic.

Da li se videla sa Lukom od kada je došao u Srbiju i šta kaže o tome što je prekršio obaveznu samoizoalciju nakon dolaska privatnim avionom iz Španije, pitanja su na koja Sofija ovako odgovara:

- Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega.

Sofija kaže da poštuje pravila izolacije i da nudi pomoć komšijama kojima je to potrebno.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - priča Miloševićeva.

Sofija Milošević, Luka Jović Luka Jović i Sofija Milošević, Foto: Instagram/sofijamilo

Na pitanje da li barem zna kako se njen emotivni partner Luka trenutno oseća i da li su kotaktirali od trenutka kada je došao u našu zemlju, Sofija kaže:

- O njemu zaista ne mogu da kažem ni reč.

Podsetimo, Luka Jović je prekršio je obavezu da bude u karantinu, zbog čega je protiv njega sada podneta krivična prijava u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Jović je ovim potezom ugrozio živote mnogih, zarad ličnih interesa i pobuda, a na nesmotren potez fudbalera reagovala je oštro i premijerka, koja ga nije imenovala, ali je naglasila neodgovorno ponašanje pojedinig igrača koji su došli iz inostranstva.

- Videli ste svi i primere naših fudbalera koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji i to je posebno nešto sa čim će se suočavati naši nadležni organi - rekla je u sredu premijerka Brnabić, a vrlo brzo se saznalo da je mislila na Jovića i Ninkovića.

Ispostavilo se kasnije da je drugi fudbaler na koga je mislila Ana Brnabić, Nikola Džigi Ninković, čiji je otac za Telegraf priznao da je policija bila u stanu fudbalera, ali da on nije dobio nikakvo obavezujuće uputstvo o samoizolaciji posle dolaska iz Italije.

Očevi Jovića i Ninkovića istakli su da su obojica zdravi, Jović je navodno uradio test na korona virus u Real Madridu odmah nakon saznanja da je košarkaš ovog kluba Trej Tompkins bio pozitivan. Ninković nije radio test, ali prema rečima njegovog oca, zdrav je i nema nikakve simptome, pa i kada je otišao na testiranje, odbili su da mu urade test jer nije imao nikakve simptome.

Video: Sofija se iz Madrida pohvalila glamuroznom proslavom za sina Luke Jovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA