Kija poslala snažnu poruku svim ženama na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Kristina je pre dve godine imala uspešnu operaciju dojke

  • 24
Kija Kockar Kija Kockar/Printskrin: Telegraf.rs

Kristina Kija Kockar je na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke poslala poruku svim ženama putem Instagrama.

Pobednica Zadruge 1 i pevačica objavila je na društvenoj mreži sliku kojom je podsetila sve žene koliko je važno da se redovno i na vreme pregledaju.

U komentaru im je uputila podršku, a ovo su njene reči:

- Danas je Naconalni dan borbe protiv raka dojke. Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene,budite odgovorne i zdrave. Volim vas - napisala je Kija.

Podsetimo, Kija je pre dve godine operisana na Institutu za za onkologiju i radiologiju u Beogradu nakon što su joj pronađena tri tumora na dojci, srećom sva tri benigna, i otvoreno je pričala o tome.

- Moram redovno da idem na kontrolu, ali doktorka me uverava da nemam čega da se plašim jer su benigni i potpuno joj verujem. Ona je u gradu čuvena po svom radu, a isto tako spasla je život mojoj koleginici stjuardesi jer joj je na vreme otkrila nešto što drugi doktori nisu. Tako da sam mirne glave - izjavila je tada Kija.

Video: Ana Bekuta nam se javila iz luksuznog penthausa u srcu Vračara: Evo kako se štiti od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika

    20. mart 2020 | 21:54

    Danas je Naconalni dan borbe protiv raka dojke. Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene,budite odgovorne i zdrave. Volim vas,

  • Kija

    20. mart 2020 | 20:24

    Cesto kritikujem njene postupke, ali nadam se da ce njeni hejteri bar na ovu vest biti razumni i necec je vredjati. Zene kontrolisite se! Kija ima promena na dojci, imala je ukupno 5, jedna je izvadjena radi provere, konstatovano je da nisu zlocudne, tako da ih ima jos 4 koje mora da prati i kontrolise.

  • DRAGAN

    20. mart 2020 | 20:53

    BRAVO PAMETNA DEVOJKO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA