"Počinjem da razmišljam da su Anabela, Luna i Andrej skovali plan kako da zarade lake pare"

Đole je stao u odbranu svog brata Gagija, pa opleo po Anabeli, Luni i Andreju

  • 17
Anabela, Djole Djogani Foto: A. Nalbantjan, ATA Images

Đole Đogani je odlučio da ispriča svoju stranu priče i stane u zaštitu svog brata Gagija Đoganija,  povodom priče koju je u Zadruzijavno  iznela Anabele.

Poznati denser je opleo po Anabeli i njenom bivšem suprugu , te ih okrivio da preko njegovog brata Gagija žele da za zarade novac.

- Počinjem da razmišljam da su mama, ćerka i Andrej skovali plan kako da lako sa svađama, optuživanjem drugih zarade lake pare, a inače njima nije teško da to rade oni takvim životom i žive. Kod njih je rijaliti zapravo njihov život, samo to sada rade pred kamerama bez stida i blama, prvo histerija, tuča, vikanje, blamaža, govor mržnje -  kaže Đole i dodaje:

- A onda se smire, pa čak i lepo mirno pričaju, koga to oni foliraju? I mislim da je bio dogovor da Luna uđe pošto duguje 25.000 evra za spotove i pesme, pa Anabela poludi zbog pisma, pa ovaj neizlečivi muz Andrej podržava njihovu priču i ko zna šta su još, skovali kao plan. Pitajte Andreja neka kaže da je Anabela njega pre par meseci tukla stolicom, rascopala mu glavu -  ispričao je on za "Blic".

Đole tvrdi da je Gagi godinama trpeo uvrede i nasilje od strane Anbele, te da mu je čak i flašu gurala u usta.

- Ova žena, Anabela, je Gagiju zbog novinske neproverene informacije ušla u stan i gurnula mu je flašu u usta, istukla ga bezbroj puta. Kada ona pita: "Kad je to bilo?", Gagi ne može svega da se seti, ali seća se moja sestra pošto svaki put posle svađe se iskrade i dođe u Zemun oko dva sata iza ponoći. Pa zar ljudi ne vide te njihove histerije, to polivanje to bacanje flaša kako na Gagija tako i na Marka - priča Đogani.

Denser je na kraju imao poruku za Anabelu i otkrio tajnu njene porodice.

- Kako ona ima pravo da udara Marka, zabranjuje ljubav, što se ona uopšte meša u to. Brate, idi leči ovog tvog narkića i na kraju kako da svi muškarci postanu narkomani kada spanđaju sa tobom. Pouzdano znam da su svi bili dobri ljud pre Anabele. A tvoja cela porodica tri kolena unazad posećuje psihijatrije. Naravno da ja nisam ništa niti pisao niti bio u komunikaciji sa porodicom Bukva ili Đogaj od kad se moj brat razveo - zaključio je Đole.

Podsetimo, Andrej je za jedan medij potvrdio da je Đole slao preteće poruke Luni.

Video: Anabela preko stola skočila na Miljkovića, pa ga ščepala za vrat

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. mart 2020 | 09:07

    Naravno da su Anabela, Luna i Andrej skovali plan kako da zarade lake pare.

  • Ivana Jovanovic

    22. mart 2020 | 23:32

    Bravooo Djole, sve si lepo objasnio... Anabela je smislila losu taktiku, svojim ponasanjem sve vise sebe srozava, kao ne moze je gleda a posle sat vremena grli Luni i donosi joj hranu..

  • Ljilja

    22. mart 2020 | 23:21

    Konacno da neko kaze istinu. Svaka cast Djole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA