Anastasija snimala spot u luksuznoj vili poznatog muzičara: Dan košta 2000 evra, evo i šta poseduje

Anastasija je iznajmila vilu za pojedine kadrove spota za pesmu "Volim te"

  • 3
Anastasija Ražnatović, Music week Anastasija Ražnatović, Foto: Sky music

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović poslednjih meseci naporo radi na svom prvom albumu, a ekranizaciju za numeru "Volim te" koju će objaviti 24. marta uradila  je u luksuznoj vili proslavljenog muzičara Gorana Bregovića.

Članovi produkcije koji su bili zaduženi za snimanje spota kontaktirali su Bregovićevog agenta koji je bez problema odlučio da iznajmi prostor velelepne vile u kojoj poznati muzičar boravi kada je u Srbiji, piše Blic.

- Veliki tim je radio na realizaciji ovog spota. Skoro sto ljudi je svakodnevno radilo na pripremi za spot koji Anastasija sa nestrpljenjem iščekuje da predstavi publici. Članovi produkcije su za određene kadrove za ovaj spot kontaktirali s Bregovićevim agentom koji je bez problema odlučio da iznajmi prostor. Inače, to je jedna od kuća u kojoj Bregović tokom godine živi kada nije u Francuskoj. Čitav dan Anastasija je provela u Breginoj kući gde je snimila neke od najzanimljivijih kadrova - ispričao je izvor za pomenuti list.

Luksuzna vila osim osnovnih prostorija sadrži i spa-centar, teretanu i još mnogo toga...

- Vila pored velikog dvorišta, izuzetno je opremljena iznutra. Tako se u njoj nalazi spa centar, ali i deo teretane, kao i bioskop gde članovi porodice muzičara često uživaju - objašnjava izvor upućen u čitavu priču.

Inače, cena jednog dana iznajmljivanja košta oko 2.000 evra, a pored ove vile, Bregović u svom vlasništvu poseduje  još više do pet nekretnina koje iznajmljuje za razne produkcijske potrebe, od snimanja reklama, filmova, do realizacije spotova i serija.

Video: Anastasija sa dečkom na Music week festivalu na Kopaoniku

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    23. mart 2020 | 20:38

    Pa sta onda,Dragana Mirkovic snjimila spot izmedju ostalog u SVOM DVORCU;)

  • Nina

    25. mart 2020 | 10:11

    Seksi je samo da nabaci jos dve kile bila bi bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA