≫ 

Sloba i Jelena, Milan Kalinić, Pavle Dejanić...apeluju pesmom: "Glasaj za život, ostani kod kuće"

Grupa poznatih snimila je pesmu "Ostani kod kuće" i na taj način zamolili građane da se pridržavaju propisanih pavila

  • 32
Sloba Radanović Printskrin: Youtube/Sloba Radanovic

Zbog pandemije korona virusa i proglašenja vanrednog stanja građani Srbije prinuđeni su da budu u izolaciji i da se pridržavaju propisanih pravila, te da ostanu kod kuće. Kako ljudi nisu navikli na novonastalu situaciju, mnoge poznate ličnosti apeluju na građane da ostanu kod kuće i ozbiljno shvate opasnost koja im preti.

Pevači Slobodan Rdanović, Pavle Dejanić, Nemanja Nikolić, Bojan Veličković, Ivana Ćosić, muzičar Dragan Šainović i glumac Milan Kalinić objavili su spot za pesmu "Ostani kod kuće".

Oni su apelovali na građane Srbije, na svoj način - pesmom, a kada čujete reči i ritam sigurno ćete đuskati i pevati, kako numera i poručuje - u svojim domovima.

- I kada je hladno i kad je vruće i kada je dosadno ostani kod kuće. I kada je teško i brige te muče, ti glasaj za život - ostani kod kuće - glasi refren pesme.

Spot je snimljen u kućnim uslovima, a u jednom od kadrova se pojavljuje i Slobina devojka Jelena Đuričanin dok sa pevačem igra društvenu igru "Ne ljuti se čoveče".

Kako izgleda spot za pesmu "Ostani kod kuće" pogledajte u nastavku teksta:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada i Todor

    31. mart 2020 | 19:04

    Imaš li ti i malo mozga Slobodane? Ti ništa i ne znaš o toj mama ženi. Raspitaj se malo.

  • Ana

    24. mart 2020 | 21:31

    Ova Slobina beše ne želi da se eksponira pošto je to deo njegovog posla a ne njenog. Žao mi dece koja joj plaču u lajvu dok im mama čuva Slobu od fanova i pozdravlja njegove fan grupe.

  • Milena

    24. mart 2020 | 22:44

    Pocela i sponzorusa da poziva da sedimo kuci a ona se trpa svugde a nece da se medijski eksponira.Da li zna gde su joj deca,kome ih je sad ostavila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA