≫ 

"Zašto joj niko ne kaže da ne radi ovo sebi?!" Tviter gori zbog gostovanja Ane Nikolić u Amidžiju

Tviter je goreo zbog Aninih reči tokom gostovanja u Amdiži šou

  • 20
Ana Nikolic Ana Nikolić, Printskrin: Twitter, TV Pink

Pevačica Ana Nikolić gostovala je u emisiji "Amidži šou" gde je promovisala svoj novi album "Klinika", a tokom programa Tviter je doslovce buknuo od komentara na račun pevačice.

Nikolićeva se nakon porođaja povukla iz javnosti, a u međuvremenu imala je, kako je i sama rekla preko 100 kilograma, a sada se na velika vrata i "prepolovljena" vratila na javnu scenu.

Ana je u emisiji govorila o svojoj kliaži, karijeri, majčinstuvu... U svom stilu, pevačica je kroz smeh i šalu govorila na pomenute segmente svog života, što je pojedine korisnike Tvitera oduševilo, dok je drugi u kritikama nisu štedeli.

- "Što bi rekla Ana Nikolić: "Ja ako umrem od korone, ubiću se"", "Možda prestignem Bekvalac. Nije lako, ali nije ni nemoguće", "Koliko te boli ku*ac što si javna ličnost od nula do Ana Nikolić", "Rasitnila petu banku" - pisali su na Tviteru.

Međutim, kako je delovala opušteno, za neke možda čak i previše, mnogi su komentarisali da je Nikolićeva malo više popila.

- "Koliko si pijan od nula do Ana Nikolić", "Stroga majka, pre bih rekla pijana majka", "Dum jedan konjak na prazan stomak", "Iako je smatram pozitivnom budalom, moram da priznam da Ana Nikolić  sve više podseća na Bebi Dol sa ovim kreveljenjem", "Koliko te boli k**ac što si javna ličnost od nula do Ana Nikolić?", "Zašto joj niko ne kaže da ne radi ovo sebi?!", - neki su od tvotova.

Komentare na Tviteru o Aninom gostovanju u Amidži šou pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Ana usred pustinje pokušava da oživi, ostaćete u čudu kad vidite šta radi

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    25. mart 2020 | 16:04

    Ponasanje Ane je bilo katastrofalno.Onaj ko je pozove moze ocekivati da se srusi na pod

  • 🤔

    25. mart 2020 | 12:18

    Neko je ostavio komentar da Ana sve vise podseca bebi dol, i mene je jako tokom cele emisije podsecala na nju. Jako mi je drago sto je smrsala, ali mislim da je i dalje duboko nesrecna !

  • Nesa CZ

    25. mart 2020 | 09:10

    Lep primer kakva dama treba da bude... Žalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA