≫ 

"Radite na sebi": Ana izgubila više od 50 kilograma, pa pokazala specijalo odelo za mršavljenje

- Ovo nije odelo protiv korona virusa, ovo je nešto u čemu ja vežbam - rekla je pevačica

  • 14
Ana Nikolić, Bilo je lepo Ana Nikolić, Printskrin: Youtube/Two Louder TV

Popularna pevačica Ana Nikolić smršala je više od 50 kilograma svoju liniju dovela do savršenstva, a sada je pokazala na koji način je uspela da se "prepolovi".

Nikolićeva je objavila video na svom Instagram profilu, ona je spremna za vežbanje a na sebi ima specijalno "odelo" koje joj je pomoglo da skine višak kilograma.

Pevačica je apelovana na svoje pratioce da ostanu kod kuće, ali im je i poručila da u vreme epiemije korona virusa, kada su u kućnoj samoizolaciji rade na sebi.

- Dakle, dragi moji, ovo nije odelo protiv korona virusa. Ovo je nešto u čemu ja vežbam, jer se jako teško znojim i to mi pomaže. Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor - rekla je Ana.

- Tako da, ove dane u karantinu, pod jedan apelujem da ostanite kod kuće zbog svih nas, a zatim iskoristite pametno ovo vreme, jer ga sada imate na pretek i sada nema izgovora. Sve ono što niste stizali da radite poput vežbanja, da pogledate neki dobar film, pričitate knjugu... tako da ostanite kod kuće i vezbajte. Radite na sebi - dodala je Nikolićeva.

Anin apel, kao i u čemu vežba pogledajte u videu u nastavku:

 
 
 
View this post on Instagram
#stayathome .. ❣️A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Video: Čas debela, čas anoreksična, ostala joj samo glava...: Snimak Ane Nikolić iz Maroka šokirao sve

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    26. mart 2020 | 18:19

    Ani je pod hitno potreban lekar koji će joj pomoći u odvikavanju od alkohola isto koliko joj je bio potreban i hirurg koji joj je uradio operaciju smanjivanja želuca.

  • ja

    26. mart 2020 | 17:38

    Bas vezba, sve na njoj visi. Preterala je sa mrsavljnjem i sad izgleda kao baba, sa otromboljenom kozom. Meni je nje zao. Vidi se da ima problema u glavi, mene je bilo sramota da je gledam kod Amidzica, a i njemu je bilo neprijatno...

  • Jelica

    26. mart 2020 | 17:58

    Totalno razocarenje .Ponasanje kod Ognjena pokazalo da nije normalna.Nemojte je zvati da nam dize pritisak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA