≫ 

Kija odlučila da pomogne i prijavila se kao volonter u Crvenom krstu, a ovo su njena zaduženja

Kockareva je odlučila da svoje slobodno vreme iskoristi na human način

  • 74
Kija Kockar Kija Kockar, Foto: ATA images

Kristina Kockar prijavila se u Crveni krst kako bi volontirala i pomogla onima kojima je onemogućen izlaz iz svojih domova zbog mera koje je naložila Vlada Republike Srbije tokom epidemije korona virusa.

Obzirom da je Kija trenutno sprečena da nastupa i bavi se profesijom koju je odabrala, odlučila je da svoje slobodno vreme iskoristi na human način.

Kockareva je pozvala drugaricu koja je medicinski radnik i pitala je na koji način može da pomogne u ovoj situaciji, a ona ju je posavetovala da pozove Crveni krst i raspita se, piše Kurir.

Kija je poslušala savet i to uradila. Kada ih je pozvala rekla da želi da pomogne i da im stoji na raspolaganju za šta god treba, oni su joj se zahvalili i odgovorili da će je imati u vidu ukoliko pandemija dostigne veće razmere.

To bi značilo da bi Kija imala obavezu da telefonskim putem razgovara sa najstarijim sugrađanima, sluša njihove potrebe, a postoji mogućnost i da bi mogla da obavlja terenski rad.

U tom slučaju pevačica bi obilazila stara lica i odnosila bi im najosnovnije namirnice koje bi prethodno kupila u supermarketu.

Kija se trenuto nalazi u svom stanu, retko izlazi na ulicu, osim kad mora nešto da kupi, a na raspolaganju je i svojoj majci Nadici kojoj ne dozvoljava da išta radi i da se kreće, jer se brine za njeno zdravlje i bezbednost.

Video: Kija o skandaloznom spotu koji je Albanka snimila u srpskoj crkvi: To je skrnavljenje!

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA