≫ 

Sve o Luninoj sestri Nini (15): Preživela nasilje u školi, zbog dečka je danima bila u centru pažnje

Mlađa ćerka Anabele i Gagija Đoganija sada se svakodnevno pominje u rijalitiju Zadruga

  • 21
Anabela, Marko Nina Marko je rekao da je Nina pored Anabele mnogo puta ostajala gladna, Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Instagram/djogani__nina

Budući da su ovih dana u javnost iznete razne nepoznate stvari iz života porodice Đogani, s obzirom na prethodne skandale i razgovore Anabele i Gagija Đoganija, u centar pažnje dospela je i Lunina mlađa sestra Nina Đogani.

Mlađa ćerka bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija ove godine će napuniti 15 godina, a poslednjih dana se u Zadruzi 3, u kojoj se nalaze njeni roditelji i sestra, sve češće pominje.

Lunin dečko Marko Miljković, sa kojim Anabela nije u dobrim odnosima mesecima unazad i ne podržava ćerkinu vezu sa njim, izneo je u rijalitiju tvrdnje kako je pevačica mlađu ćerku često ostavljala bez hrane i novca kada bi odlazila na put van Srbije.

Povodom ovih tvrdnji, oglasila se i sama Nina tvrdeći kako to nije istina.

- Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare - ispričala je Nina za Pink.rs.

- To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo. Slušam Marka i ne mogu da verujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča - rekla je Đoganijeva.

- Samo taj jedan put mi je doneo novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj! - ispričala je Anabelina ćerka.

 
 
 
View this post on Instagram
🍒A post shared by ⚜️𝒏𝒊𝒏𝒂 𝒅𝒋𝒐𝒈𝒂𝒏𝒊⚜️ (@djogani__nina) on

Anabela je jednom prilikom ispričala kako je Nina u školi trpela vršnjačko nasilje: "Kada sam imala problem sa mojom ćerkom, obratila sam se školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima. Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom ćerkom i dobacivali joj: "Majka ti je ovo, otac ti je ono…". Gurali su je, unosili su joj se u lice".

Takođe, u Zadruzi 3 dok je vodila jedan od najozbiljnijih razgovora sa bivšim mužem, a Nininim ocem Gagijem, ispričala je kako je Nini bilo teško zbog Lune i njenog učešća u rijalitiju, kao i da su joj deca u školi pokazivala razne eksplicitne snimke na kojima je njena sestra.

- Tek sad kad je Nina počela da doživljava panične napade, u razgovoru sa psihologom je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca pokazivala slike i snimke Lunine intimne akcije - rekla je Anabela Gagiju u razgovoru koji su poveli prethodnog dana u Zadruzi, a nakon skandala koji je imala sa Lunom i njenim dečkom Markom.

Luna, Marko, Gagi Marko, Luna i Gagi/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nije istina da sam ja imala panične napade zbog Lune. Imala sam panični napad kada smo išli da gledamo horor, Luna, Marko, moj dečko i ja. Tu noć sam dobila panični napad, jer me je toliko uzrujao taj film da nisam mogla da spavam celu noć, a onda je ispalo kao da ja imam panični napad zbog nje. Jesam ja nekad bila uznemirena i plakala zbog svega, ali ti moji panični napadi su bili zbog tog horora, bio je stvarno užasan. Luna je sve vreme bila sa mnom, kao i moja mama. Nemam više problema sa tim, stvarno - objasnila je Nina.

Video: Zaprepastiće vas kad čujete da Gagi i Anabela pričaju o Luni kao da im je neprijatelj

Nina Đogani imala je samo četiri godine kada su se njeni roditelji razveli, 2009. Pevačica je dobila starateljstvo nad ćerkama, a Gagiju je posle razvoda prepisala stan na Voždovcu, pa je Nina dosta vremena živela sa ocem jer joj je škola bila u blizini.

Iako nije često u centru pažnje i ne eksponira se na Instagramu, pa na njenom profilu ima svega petnaest objava, veliku pažnju privukla je u januaru ove godine, kada je sa dečkom Lukom (18) otputovala na Tenerife. Anabelu su mnogi osudili zbog ovoga, ali je ona navela tada da ne vidi ništa loše u tome što je dozvolila ćerki da otputuje sa dečkom.

Anabela Atijas, Gagi Đogani Aabela i Gagi Đogani/Foto: ATA images

Gagi je tokom boravka u rijalitiju priznao i da je Luna jedno vreme izdržavala njega i Ninu, i to nakon što je Zadruzi 2 odnela pobedu i osvojila određenu sumu novca.

- Nina je bila non-stop uz mene. Luna je davala novac za nas, to je bilo za mene i moje dete. Anabela nije bila tu tri godine. Tri godine sam bio uz Ninu - ispričao je nedavno.

 
 
 
View this post on Instagram
🌹A post shared by ⚜️𝒏𝒊𝒏𝒂 𝒅𝒋𝒐𝒈𝒂𝒏𝒊⚜️ (@djogani__nina) on

Poznato je da su Anabela i njen drugi suprug Andrej Atijas sa kojim ima ćerku Blankicu ostali u dobrim odnosima i posle razvoda, a Anabela je isticala da će zauvek u njemu imati prijatelja i da je mnogo pomogao njoj i njenim ćerkama, pa tako Nina za vreme majčinog boravka u rijalitiju živi sa Andrejem i sestrom Blankicom.

Andrej Atijas, korona virus Nina, Blankica i Andrej/Foto: Instagram/Andrej Atijas

Podsećamo, Anabela i Gagi su tokom jučerašnjeg dana spustili loptu i poveli dug i bolan razgovor, a pevačica je otvorila dušu i kroz suze ispričala bivšem mužu šta je muči kada je njihova ćerka Luna u pitanju.

- Ona (Luna) je ispala na kraju nešto iza čega ne želim da stanem. Ovo nije moje dete, ja ovo nisam vaspitala. Ograđujem se od ove osobe. Smatram da je psihički veoma poremećena i kandidat za ozbiljnu, ozbiljnu hospitalizaciju. Ona nije ok. Ona je patološki lažov. Ona je obolela i postala lažov. Nije bila lažov od rođenja. Postaje ista kao svoj dečko, zavrću te, prevrću te... - rekla je u tom razgovoru Anabela Gagiju.

Anabela Atijas, Luna Đogani Anabela i Luna/Foto: Nikola Tomić

- Posle ovoga sinoć što sam videla mislim da je ona (Luna) sposobna da mene gurne sa litice zbog njega. Ja njoj ne mogu da zabranim, ali poenta priče u svoj toj ljubavi koju gajiš prema dečku je da ne dozvoliš da se udaljiš od majke zbog nečega što nije istina, a nije istina da ja nisam dovoljno vodila računa o svojoj deci - nastavila je.

- Za mene je ona potpuni stranac, osoba koju ja apsolutno, ma koliko mi bilo teško, a znaš koliko je volim, jer mi je posebna sve otkad se rodila, kao da mi je sve u njoj bilo, najosetljivija sam na nju. Crći ću... Neka ti ličim na koga god hoćeš, na vešticu, na zlo, na koga god... Toliko me je povredila. Moja Luna, ona Luna koju smo ti i ja odgajali, ti sam ne bi odobrio takvo ponašanje, ja to znam - izjavila je Anabela.

Video: Anabela tokom svađe nasrnula na Miljkovića, Gagi joj prvi put pritekao u pomoć

Video: Rani radovi Lune Đogani- snimak pred početak vrele akcije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    6. april 2020 | 22:24

    anabeli treba pomoc , ona je toliko psihicki lose da je opasna za okolinu.... strasno je kako se ponasa...a nini nista ne verujem to je dete od 14 god koje godinama nije imako pravu mamu , izgleda kao da joj je 25....naravno da nece reci nista protiv svoje mame. jadna ta deca....strasno...ne daj boze nikom jednu anabelu u zivotu

  • Malena

    6. april 2020 | 23:54

    Ce na stolicu u sledecu zadrugu!!

  • xxx

    6. april 2020 | 23:28

    Pa ovi su bre bruka ,kako se rasirise ko korona,hocemo li ih se resiti neksd??!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA