Iza nje vino, u ruci šampanjac, a niže... Sanja Stanković u vrelom vešu pozira na šanku

Nakon raskida sa Matorom, usledile su seksi objave

  • 18
Aca Lukas rođendan Sanja Stanković/Foto: ATA Images

Sanja Stanković nedavno je raskinula sa Jovanom Tomić Matorom, i to uživo, putem video poziva u Zadruzi.

Matora misli da se Sanja pomirila sa bivšim verenikom, a ona od tada svakodnevno objavljuje provokativne slike na Instagramu.

Na najnovijoj sedi u provokativnom crvenom donjem vešu na kuhinjskom šanku, dok u ruci drži čašu šampanjca. Bujno poprsje ne može da ostane neprimetno, kao ni providni deo vrele kombinacije sa strane...

Uz ovu vrelu sliku Sanja je poručila "ostanite kod kuće", a tu su verni pratioci koji su joj udelili komplimente.

Sanja je nakon raskida rekla kako se nije pomirila sa dotičnim i da nema dečka, a priznala je i da je pila vino i tablete za smirenje da utoli tugu.

- Kakav dečko. Mi nismo zajedno, ja se s njim ni ne čujem. Mi smo se videli samo da mi nešto da mi završi, da mi da neki novac i to je sve. Vozio me je u bolnicu na infuziju kada mi je bilo loše, jer nisam imala u tom momentu auto zbog saobraćajke koju sam imala pre toga. Posle toga se nismo ni čuli, ni videli - rekla je tada Sanja.

Najnoviju Sanjinu fotku, kao i druge, pogledajte u galeriji:

Podsećamo, nakon što su raskida uživo u programu i Matorinih reči da joj ne šalje ništa za rođendan jer ne želi njeno sažaljenje, Sanja ipak ima plaove za taj dan.

- Posle toliko pljuvanja po meni, izmišljotina i dezinformacija, iskreno nije zaslužila ni da joj se javim. Evo, upravo gledam kako priča sa Lunom i govori: "Ovu majicu mi je kupila Sanja, neću je nositi" i Luna koja odgovara:"Baci u smeće" i smeje se. Odvratno! - počela je priču Sanja za Pink.

- Niko me nikad nije napljuvao posle raskida kao ona mene. Ali ja cu biti šmeker i organizovaću rođendan, jer ja sam pre svega čovek i ne pljujem po ljudima koje volim - rekla je Stankovićeva.

- A što se tiče šolje i natpisa po "Zadruzi" koje je uništila, to govori o njoj. Ja čak ni slike na Instagramu nisam obrisala, niti ću, jer su te slike deo mene i lepih trenutaka. Ostaću fer i dosledna do kraja - istakla je Sanja.

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    14. april 2020 | 23:27

    jel se to slikala za katalog ? kolika je cena sada ?

  • Dejan

    14. april 2020 | 21:15

    Nista lepo....Antipaticna.....

  • Драган

    14. april 2020 | 21:27

    Јадна девојка шта она мисли да ради уживоту

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA