Trudna Sofija objavila sramnu poruku koju je dobila: "Koja žena rađa dete da bi se obezbedila?!"

- Ne znam koji profil žena može ovako nešto da napiše... - napisala je manekenka

  • 31
Sofija Milošević, Luka Jović Sofija Milošević, Luka Jović, Foto: Instgram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević i njen dečko, fudbaler Luka Jović uskoro će dobiti prinovu, a manekenka iznenadila je sve sramnom porukom o drugom stanju, koju je dobila na društvenoj mreži.

Dok je pojedini hvale, šalju joj poruke podrške i čestitaju na trudnoći, manekenka se suočila i sa neprimerenim sadržajem koji je neprijatno iznenadio nju i njene pratioce.

Sofija je objavila stori hrane koju je jela, dok joj je neko na to odgovorio porukom sramnog sadržaja. Ona je prepisku objavila na Instagramu, a zbog reči koje joj je jedna osoba uputila, mnogi su zgroženi.

- Krastavci aludirajući na trudnoću? Malo sam zla po prirodi, pa rekoh, šta ako dođe do pobačaja? Ružno pače je vest plasiralo baš u pravom trenutku, ali trenutno svakako izgleda kao da si se baš, ali baš onako solidno, pristojno finansijski obezbedila, ali kao što rekoh, nikad se ne zna... - napisao je neko Sofiiji.

- Ne znam koji profil žena može ovako nešto da napiše, niti koje žene rađaju dete da bi se finansijski obezbedile. Jadare - napisala je manekenka.

Luka je trenutno u karantinu, jer je nedavno doputovao iz rizičnog područja, a svoju dragu čak i u ovim uslovima obasipa poklonima, te ju je pre nekoliko dana iznenadio buketom crvenih ruža, dok su bele unutar buketa u obliku slova S.

Sofija Milošević Objava Sofije Milošević, Printskrin: Instagram/sofijamilo

Želeli bismo da podelimo sa vama lepu vest, imaćemo bebu! Toliko sam zahvalna što Luka može biti sa mnom tokom ovog perioda. Ne mogu ni da zamislim da sam bez njega u ovom teškom vremenu za ceo svet - napisala je Sofija pre 20 dana i tako objavila da je u drugom stanju.

Podsećamo, Jović ima jednogodišnjeg sina Davida iz veze sa bivšom devojkom Anđelom Manitašević.

Video: Trudna Sofija tepa Luki Joviću Srećko, a on sprema klopu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duška

    15. april 2020 | 14:01

    Sofija dušo, ne obraćaj pažnju na hejteri jer su oni zlo sami po sebi.Ti i Luka ste prelep par. Uživaljte u životu i vašoj ljubavi, jer to zaslužujete. Ne čitajte ove prljave komentare i ne skupljajte negativnu egergiju. Budite samo ono što jeste.Jedan divan,mlad i prelep par, koji čeka bebicu. SREĆNO!

  • mikica

    16. april 2020 | 10:12

    Da gledate svoje zivote ne bi bili toliko zli i zavidni, ima lepote i u vasim zivotima🌻

  • Mm

    15. april 2020 | 16:06

    Gazi Sofi hejtere nisu ti ni do kolena, ljubomorne mukice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA