≫ 

Lepa (80) mesec dana skroz sama: Kolega joj napunio frižider, a sin ove pevačice je stalno obilazi

- Zovu me kolege, dolaze mi volonteri iz opštine... - rekla nam je pevačica

  • 29
Lepa Lukić Lepa Lukić nigde ne ide, s obzirom na broj godina i to da spada u rizičnu grupu, Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/lepa_lukic_official

Rigoroznih mera predostrožnosti tokom vanrednog stanja u Srbiji usled globalne pandemije korona virusa pridržava se i kraljica narodne muzike Lepa Lukić (80). Kao i mnoge njene starije kolege, i Lepa mesec dana boravi u samoizolaciji, odnosno u svom domu.

Kontaktirali smo pevačicu koja nam je ispričala koje kolege su je zvale i ponudile pomoć, a njena pozitivnost u ovoj situaciji nas je potpuno razoružala.

- Snažanin sin dolazi i donosi mi šta mi treba, takođe i ljudi iz opštine, volontreri. Od kolega zvali su me Merima Njegomir, Novica Negovanović i Bojana Stamenov... Bojana i ja smo zajdno bile na Farmi, ostale smo u dorbim odnosima. Baš me je pozitivno iznenadila kada me je pozvala - rekla nam je Lepa i otkrila koji kolega joj je poslao domaću hranu i napunio frižider.

- Era Ojadinić mi je poslao kokošku koju sam jedva ubacila u frižider, poslao mi je puno toga, domaće kobasice, rebra za pasulj... Zapanjila sam se njegovim gestom, pa sam ga zvala i zahvalila mu se  - kaže pevačica za Telegraf JETSET.

Kraljica narodne muzike podelila je sa nama kako provodi dane u izolaciji i otkrila da kod nje nema straha od korona virusa, već samo oprez i pozotovna energija.

- Odlično sam, meni ništa ne pada teško, ja sam pozitvna i mislim da ćemo do kraja aprila, početka maja da pobedimo i da će se sve vratiti u normalu. Spremam ručak, kuvam, čistim po kući, dezinfikujem brave, prozore... Imam veliki stan i terasu, pa se šetam. Tačno 24 dana nisam nigde izašla. Poštujem sva pravila, pa da uskoro ispratimo ovu koronu. Nisam se uplašila, samo sam oprezna, nisam ni ranije izlazila često, nisam tip osobe koji ide po kafanama, nije mi loše u stanu, sređujem i plakare. Provrednila me je ova situacija - zaključila je Lepa.

Video: Lepa Lukić u problemu: Nemam ni 20 evra u džepu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    16. april 2020 | 15:53

    Suza mi suzu stiže za kockarku sa nacionalno penzijom bez kuceta i maceta.

  • Nina

    16. april 2020 | 14:14

    Stvarno se preterali sa Lepom.Koliko je nas sto zivimo sami i nemamo Eru da nam napuni frizider.Sta je ona ,mozda socijalni slucaj Ogorcena sam izvinite ostali stari i sami

  • Ja

    16. april 2020 | 19:35

    A gde su bratanci? Sve ostavi u humanitarne svrhe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA