≫ 

Prvi snimak Kristijana Golubovića nakon izlaska sa robije

Bivši učesnik "Farme" ukljućio se uživo na Fejsbuku

  • 16

Aleksandar Kristijan Golubović (49) ponovo je slobodan čovek, budući da je odslužio zatvorsku kaznu od 8 godina. Bivši učesnik "Farme" jutros je napustio požarevačku Zabelu, a automobilom marke "mercedes" zaputio se, najverovatnije, prema svom domu.

Kristijan je bio aktivan na Fejsbuku, a izbacio je dve stvari na ovoj društvenoj mreži.

Prvo je objavio fotografiju gde se vidi kako u crnoj trenerci pozira ispred "mercedesa", a zatim i kratak snimak gde se vozi u ovom automobilu.

Naime, Kristijan je iz susednih kola snimljen, a i iz tog istog vozila, gde su očigledno bili njegovi drugari, grmeo je hit iz serije "Južni vetar" "Maraš".

Golubović je bio odlično raspoložen, a u vazduh je digao tri prsta.

Snimak možete videti na početku teksta.

Podsetimo, Golubović je bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010., kada je uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu. Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj.

Robijao više od 20 godina

Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka u zatvorima u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama. Srbiji je po međunarodnim poternicama isporučivan dva puta - iz zatvora u Dizeldorfu 1993. godine i 2003. godine iz grčkog, gde je bio osuđen kao šef jugoslovenske mafijeu Atini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    16. april 2020 | 11:36

    Znači Zadruga 4 ulazi ovaj

  • B

    16. april 2020 | 12:28

    Sto se rijalitija tice iako ih ne pratim voleo bih da Kristijan udje u neki. On jedino tako moze da zaradi za zivot, a lik jeste za to. Zanimljiv je lik za tako nesto i bolje da tako zaradjuje posteno tamo pricajuci svoje lovacke price nego da se vrati kriminalu. Prosto nema druge nego da se vrati u rijaliti jer drugacije tesko da posteno moze da zaradi.

  • Jel

    16. april 2020 | 10:30

    E sad pamet u glavu 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA