Sećanja nikada ne umiru, i ljubav živi: Ceca emotivnu objavu posvetila Arkanu na njegov rođendan

- Leti gore sam, dole ne gledaj, ne... -  stoji u Cecinom postu posvećenom Arkanu

  • 3
Svetlana ceca raznatovic, Arkan Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan Foto: Vican Vicanović / Privatna arhiva Jovana Milivojević, Instagram/cecaraznatovic

Na današnji datum, 17. april, 1952. godine rodio se Željko Ražnatović Arkan. Da je živ, proslavio bi danas svoj 68. rođendan.

Na dan Arkanovog rođenja oglasila se njegova supruga Svetlana Ceca Ražnatović.

Folk zvezda je na svom Instagram profilu objavila snimak sa jednog svog koncerta, gde na emotivan način najavljuje da će publici otpevati svoj veliki hit "Pile".

- Sa posebnom emocijom govorim o ovoj pesmi. Sa posebnom emocijom sam je otpevala u studiju. I kad god je pevam, čudno se osećam. Najtužnije emocije izlaze iz mene. Posvetila sam je čoveku kojeg sam najviše volela. I on bi danas bio srećan da može da vidi sve ovo. Hvala vam puno, u to ime otpevaću vam pesmu koje se zove "Žuto pile" - rekla je Ceca u tom snimku.

A u svojoj Instagram objavi folk zvezda je napisala sledeće:

- Sećanja nikada ne umiru, i ljubav živi..... 17.04.1952.... Leti gore sam, dole ne gledaj, ne... -  stoji u Cecinom postu posvećenom Arkanu.

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkako ubijen je 15. januara 2000. godine u Beogradu.

Pogledajte i Cecinu objavu:

 
 
 
View this post on Instagram
Secanja nikada ne umiru,i ljubav zivi..... 17.04.1952....Leti gore sam,dole ne gledaj ne....A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Video: Ceca i Veljko iz automobila: Sve mere poštuju, na rukama rukavice, a preko lica maska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    18. april 2020 | 01:05

    Svaka cast CECA je u svemu jedinstvena. Nije se spustila na nivo onih koji joj zavide.Odrzala je porodicu i to je na prvom mesu.Sto se pesme i ponasanja tice kada se okrene iza sebe nemoze da prepozna nikoga jer su daleko iza nje.Svako bi pozeleo takvu kceku.NEKA TE ZDRAVLJE SLUZI I DA POSTANES NAJLEPSA BABA OSTALO SVE IMAS.KOSOVAC.

  • Gdin

    18. april 2020 | 09:31

    Zeljko zivi!

  • Duska

    18. april 2020 | 22:30

    Bravo ceki!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA