Tanja Savić je pre udaje bila u vezi sa Darkom Filipovićem: Zbog njegove izjave sada ne razgovaraju

Tanja i Darko zabavljali su se nekoliko meseci, a i dan danas nisu u dobrim odnosima

  • 4
Darko Filipović, Tanja Savić Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić pre braka sa Dušanom Jovančevićem bila je u emotvnoj vezi sa Darkom Filipovićem sa kojim zbog jedne njegove izjave sada nije u dobrim odnosima.

Tanja i Darko u vezi su bili 2005. godine, u periodu kada su oni promovisali svoje prve albume. Njih dvoje snimili su duetsku numeru "U godini jedan dan" koja se našla među pesmama na pevačicinom prvom albumu.

Njihova veza trajala je svega nekoliko meseci, a nakon pevačeve izjave Tanja se naljutila i prekinula svaku komunikaciju sa Darkom.

Naime, novinari su pitali Darka da li misli da Tanja ima kućni video a on je, kako se navodi, tada rekao "da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnog odnosa".

Darko je zatim pevačicu potkačio i putem Instagrama kada je objavio naslov iz jednih novina u kojem se spominje Tanja i napisao komentar: "Krajnje je i vreme bilo da se obrati psihoterapeutu...".

Tanja i Filipović sreli su se 2014. godine kada se pevač pojavio na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a pevačica tada nije želela ni da se pozdravi sa svojim bivšim.

Podsećamo, juče, 17. aprila, odjeknula je vest da je Tanja svog supruga Dušana prijavila za porodično nasilje. Međutim, nakon toga se pevačica oglasila tvrdeći da je policiju pozvala iz drugih razloga.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA