Damir uživo govorio o Željku: Jovana se široko nasmejala, pa pokazala koliko je ponosna

Jovana je kroz smeh prokomentarisala Handanovićevo izlaganje o svom mužu

  • 5
Jovana Joksimović, Željko Joksimović i Handanović Jovana se ponosno smejala dok je Damir pričao o koncertu njenog muža, Printskrin: TV Prva

U jutarnji program TV Prva uključio se direktor CEBEF-a Damir Handanović, a zbog njegovih reči o Željku Joksimoviću njegova žena Jovana oduševljeno je reagovala.

Naime, Damir je uživo u programu govorio o Željkovom koncertu koji je održan juče, 20. aprila, ali i drugim koncertima koji će poznati muzičari održati u narednim danima.

Handanović se zahvalio Joksimoviću na spektaklu koji je priredio i naglasio da je juče njegov koncert pratio veliki broj ljudi.

- Hvala mnogo Željku, on je zaista mega zvezda - rekao je Damir i napomenuo gledaocima da svi muzičari koji učestvuju u ovom projektu to čine bez ikakvog honorara.

Nakon Handanovićevog uključenja, Jovana se našalila i nasmejala ceo studio.

- Hvala Damiru, baš mi je nahvalio muža - rekla je Jovana kroz smeh, a onda su pušteni kadrovi sa Željkovog jučerašnjeg koncerta.

Telegraf.rs prenosio je uživo Željkov koncert, a do sada ga je videlo skoro 200.000 ljudi. Na Telegraf JETSET moći ćete da gledate uživo i koncert Tijane Bogićević (22. aprila), kao i Saše Kovačevića (24. aprila).

- Sajt live.beograd.gov.rs nećemo gasiti ni nakon vanrednog stanja, već će građani i posle na ovoj adresi moći da prate sve ono što CEBEF radi. Ponavljam još jednom, jer je bilo zluradih komentara, da nas ovo nije koštalo ni jedan jedini dinar, već su ljudi dobre volje dali svoj doprinos i poslali poruku - istakao je Handanović.

On se zahvalio svima koji učestvuju u realizaciji ovog serijala.

- Nadam se da na ovaj način barem malo olakšavamo građanima sve što nas je zadesilo – kaže direktor CEBEF-a. Dodaje da je u ovakvim trenucima važno biti solidaran i jedinstven, a da će Srbija i Beograd pobediti.

On je najavio naredne koncerte u okviru serijala „Beograd pobeđuje“:

- Sutra nastupa Tijana Bogićević, a u petak organizujemo veliki koncert Saše Kovačevića. Svi oni nastupaju besplatno i pozivam sve građane da odu na live.beograd.gov.rs i prate koncerte koje za njih organizujemo - rekao je Handanović.

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA