≫ 

"Ne može mene da krivi za svoj netalenat": Kija surovo progovorila o Luni i tužbi koju joj sprema

Kockareva je potvrdila da će se sa bivšom suparnicom viđati na sudu

Kija Kockar, Luna Đogani Luna Đogani i Kija Kockar,Printskrin: Youtube/AmiG Show,,Youtube/Zadruga Official

Kristina Kija Kockar sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je iskreno progoovorila o Luni Đogani, njenim optužbama da joj je ona uništila karijeru, ali i tužbu koju joj priprema.

Naime, Kija je u emisiji gostovala sa tanijom Dobrojević koja je pričala o svojim učešžima u rijalitijima, a onda je Ognjen Kiju da li je zaista tužila Lunu Đogani i po kom osnovu je podneta tužba.

Prenela sam sve advokatici, napisana je opomena pred tužbu koja će biti predata sutra. Volela bih da ona to pročita, ja ću pokazati zbog čega sam to napisala - potvrdila je Kija prvo da je tužila Đoganijevu.

Kija je zatim objasnila i po kom osnovu je tužila bivšu suparnicu, pa je nazvala neuspešnom i netalentovanom.

- Ona je iznela neistine, nije mi problem da neko priča, ali izgovaranje neistina da bi opravdala svoje neupehe. Da ja sabotiram njene nastupe, da šaljem ljude, zbog toga sam tužila. Posle svega da izjavi tako nešto za mene koja ništa loše učinila. Tako pravda svoje neupehe i netalenat - rekla je Kija.

Kockareva je rekla da ne manipuliše svojim fanovima, pa zatim otkrila koju bivšu rijaliti učesnicu je takođe tužila.

- Ja svoje fanove ne kontrolišem i ne vodim ih na letovanje za razliku od nekih. Nikome ne bih govorila da sabotira nekome karijeru. Jako je ružno da mene krivi za svoj neuspeh a devojka je totalno netalentovana. Nema tu neke ogromne sume novca, ne radim zbog novca, ja dolazim samo da dam jednu izjavu a oni treba da daju dokaze. Bilo je milion stvari, a sad posle svega da me krivi za svoj netalenat, sad je stvarno dosta. Ispalo je da sam ja toliko moćna. Tužila sam i Jelenu Krunić, jer je rekla da sam prodala očevu sahranu - rekla je Kockareva.

Video: Kija: Osuđjem nasilje Gagija nad Anabelom, ali vidim da se ona sad pravi da je svetica

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    22. april 2020 | 22:18

    Ima stav, nije joj problem da kaze sta misli i sto je najvaznije uvek je iskrena.

  • xxx

    22. april 2020 | 23:28

    Tako je carice,Luna je prosta jadna i netalentovana i neobrazovana . A evo dokaza kolikk je Kija harizmaticna i superiorna,Stanije pored nje nigde nema

  • Lejla

    22. april 2020 | 22:38

    Gost je izgeda bila samo Kija? Niko o Staniji da prozbori izgleda je dzabe bila gola. Ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA