≫ 

Zorana objavila srceparajuće stihove na dan kad bi njen pokojni otac Zoran Šijan napunio 56 godina

Zorana je objavila sliku na kojoj su ona, brat Mirko i pokojni Zoran Šijan

  • 2
Zorana Šijan Foto: Instagram/zoranasijan

Ćerka pevačice Goce Božinovske, Zorana Šijan, prisetila se perioda svog detinjstva sa ocem Zoranom Šijanom, koji bi danas, 23. aprila, napunio 56 godina.

Zorana je objavila porodičnu fotografiju na kojoj su ona i brat Mirko sa ocem, a koja je nastala mnogo pre nego što je ubijen 1999. godine.

Gocina ćerka objavila je tužne stihove uz ovu sliku, a radi se o pesmi "Uspavanka za dečaka" Đorđa Balaševića.

- Pričaće ti jednom svašta, boljima se teško prašta, pile moje, pače moje malo… Silni miševi u boci javiće se k'o svedoci pustolovnog traganja za Gralom. Ne znam više, Bože prosti, da l' da strepim il' da stremim, da to breme posebnosti i na tebe nakalemim... Ako nije kasno već - ispisala je Zorana uz sliku koju je objavila na Instagramu.

Podsetimo, kik-bokser Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine u centru Beograda, kada je imao samo 35 godina. Njegovo ubistvo ni danas nije razjašnjeno.

Goca Božinovska javno je pričala o tome kako ne prođe ni dan da ne pomisli na Zorana, te otkrila da Mirko i Zorana pate za ocem i svakodnevno ga pominju.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Upoznali smo se u Herceg Novom, ja sam otišla na letovanje, nikad nisam ni pomislila da ću se udati.

- Zaprosio me posle dva dana poznanstva. Ujutru u pet sati mi ležimo, ja mu kažem: "Treba da me voziš", tad sam stanovala u centru, u Dimitrija Tucovića. On mi kaže: "Mogu da te vozim samo da uzmeš svoje stvari i da se vratimo", ja kažem: "Kakve stvari, tu su mi i mama i dete". On kaže: "Ja sam te najozbiljnije pitao", ja sam počela da se šalim sa njim, kažem mu: "Pa nisi obavestio svoje roditelje", mislila sam da je sve šala. On je odmah zvao mamu, pitao je gde mu je tata, zvao ih da dođu. Kad mu je došla majka, on kaže: "Mama, ja sam se oženio" - ispričala je Goca jednom prilikom.

Goca Božinovska Goca Božinovska/Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Onda je pozvao neke tamburaše iz Surčina, krenulo veselje, pozvao drugove, a ja moje nisam ni obavestila. Zvala sam odmah Zlatu, da joj kažem da sam se udala, ona je mislila da se šalim. Zlata je odmah pozvala moju sestru, oni su me zaključali, kažu da nisam normalna, zaključali su me u stanu i rekli: "Ne ideš ti nigde, koja crna udaja, je l' si ti normalna, ti ne znaš čoveka, a udaješ se?!", ja im kažem: "Ja sam se već udala, gotovo, mi smo sinoć pravili veselje". Oni su mislili da sam pukla, da nešto nije u redu sa mnom. To je bio jul. Ja sam posle radila do Nove godine, odradila još te tezge koje sam imala dogovorene - objasnila je tada pevačica.

Video: Goca Božinovska u suzama napustila Šabanovu kuću: Nikad ga neću prežaliti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. april 2020 | 14:40

    Lepo si se udala Bogami . . .

  • Surcinac

    23. april 2020 | 21:03

    Zorana ti imas jos jednog brata...Vukasina i on je Zoranov sin...da te potsetim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA