≫ 

Ana Kokić se priprema za leto: Pevačica u izolaciji naporno trenira, a svi gledaju u jedan detalj

Ana je sa svojim pratiocima podelila niz korisnih vežbi

  • 5
Ana Kokić, pevačica Ana Kokić, FOTO: Telegraf

Popularna pevačica Ana Kokić važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na našoj javnoj sceni, a za njen izgled zaslužan je trening.

Pevačica za vreme policijskog časa boravi u svom domu, a kako redovno vežba, potrudila se da je novonastala situacija ne ometa u tome.

Ana je na svom Instagarm profilu objavila snimak svog treninga u dvorištu, a svima je za oko zapalala njena figura, ali i bujne grudi. Ona radi vežbe za noge, zadnjicu, stomak, ruke i leđa, a kako izgleda, u dobroj je kondiciji...

Plavokosa pevačica je u opuštenom izdanju, a na sebi ima majicu, trenerke i patike. Iako je u sportskom izdanju, ona izgleda seksepilno.

Pevačica je pokrenula lavinu komentara, a njeni pratioci uputili su joj brojne čestitke za pametno provedeno vreme tokom policijskog časa.

"Ana, bravo!", "Ja bih sa tobom vežbao", "Lepe grudi", "Super su ti ove vežebe", neki su od komentara ispod pevačicinog videa.

Pevačica provodi vreme u izolaciji sa svojim ćerkama, a ranije je otkrila da joj najviše nedostaj njeni najmiliji. Ona potuje sva pravila te po potrebi odlazi do prodavnice, apoteke ili do obližnjeg kontejnera, da baci smeće.

Kako Ana trenira u svom dvorištu pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA