Nakon priče da je Tanja Savić pobegla od muža, oglasila se njena sestra: "Ovde je bezbedna"

Tanja i njen suprug već godinama imaju niz skandala za sobom

  • 3
Tanja Savić i sestra Bilja Tanja Savić i njena sestra Bilja, Printskrin: Instagram/Tanja_savic_privat

Nakon što je pre nekoliko dana odjeknula vest da je Tanja Savić prijavila muža Dušana Jovančevića za nasilje, pevačica se navodno vratila u svoj rodni dom u selu Radinac.

Pevačica je navodno preživela pravu porodičnu dramu zbog sukoba sa suprugom, nakon čega ga je napustila i otišla kod svojih roditelja gde je našla "utočište".

Da je pevačica u kući sa svojom porodicom, potvrdila je i njena rođena  sestra Biljana, ali o detaljima odnosa Tanje i njenog supruga nije želela da govori.

- Bezbedna je, naravno. Čim je kod kuće i sa nama, onda je bezbedna - rekla je Tanjina sestra za "Blic".

Podetimo, Tanja je, 17. aprila, na Veliki petak, prijavila supruga Dušana Jovančevića policiji zbog maltretiranja.

- Tanja Savić se pre nekoliko dana posvađala sa suprugom, nakon čega je sa decom otišla kod svoje porodice. Njen suprug je juče preuzeo decu i danas kada je došla po naslednike u Beograd nikog nije bilo u stanu. Onda je pozvala policiju i ispričala šta se dešava, pa tvrdila i da ju je suprug psihički i fizički zlostavljao pre nekoliko dana - otkrio je tada izvor.

Tanja i njen suprug već godinama imaju niz skandala, a pevačica je i sama javno isticala da joj u braku ne cvetaju ruže.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA