≫ 

Dok su Jelena i Sloba u zagrljaju, Kija uz zagonetnu poruku objavila snimak bivšeg muža

Kristina je sve zbunila svojim postupkom, a njena objava postala je apsolutni hit

  • 78

Pevačica Kristina Kija Kockar iznenadila je sve objavivši snimak svog bivšeg muža, pevača Slobodana Radanovića.

Naime, Kristina je na Istagram storiju uz Slobin snimak kako zvižduće melodiju njene pesme "Amorova strela" i napisala jedan citat koji je zbunio mnoge.

Njen postupak izazvao je brojne reakcije, što njenih, što Radanovićevih pratilaca, a onda su se na poularnoj mreži Tik Tok njeni fanovi usnimili uz zvuk Slobinog zviždanja, kao i pevačica Katarina Živković.

Svašta pričaju, samo da bi dobili odgovor. Ne ide im, ali vežba čini majstora - napisala je Kristina uz Slobin snimak koji je objavila na Instagramu.

Iako se poslednjih dana spekuliše o raskidu Radanovića i njegove devojke Jelene Đuričanin, njih dvoje uživaju u ljubavi o čemu svedoče fotografije na kojima je Jelena u Slobinom zagrljaju.

Naime, njih dvoje su uslikani danas, 27. aprila, na jednoj lokaciji u Beogradu, gde je Radanović snimao spot. Kao njegova porška, bila je tu i vidno raspoložena Jelena.

Pevač i njegova lepša polovina su pozirali zagrljeni, a kao što je i očigledo - od raskida nema ništa.

Fotografije Slobe i Jelene sa snimanja spota pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Kija Kockar pokazala svoju gajbu, i vi biste u izolaciju sa njom

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. april 2020 | 10:39

    Bravo Kija, ako si mu pokazala kako se radi marketing, kad može da se žali kod Leke što brišeš pod njegovim poklonima, pa moraš u glasovnoj poruci da objašnjavaš da se šališ, jer se mali Sloba nasikirao, tako preko Leke neka traži da ga staviš na story, šta ti teško, a ne da otprati verenicu, glumi raskid, lajkuju ti slike.. samo zbog jedne nove pesme, pa što se zvezda uplašila, ako je već tolika zvezda, nije valjda da misli da mu pesma neće biti slušana.. I nek posluša onu Kijinu poruku sa storija, odavno bolji savet nije dobio.

  • Milica

    28. april 2020 | 11:35

    Boli Kija ovog Slobu do zenice oka. Jelena je obična viseća poluuvela muškatla. Svaka Kijina reč mora biti duboko izanalizirana sa njegove strane i prokomentarisana, čak trči kod menadžera da se žali gde su mu završili osmomartovski pokloni. Jaoooo ludnica, ljudi imaju preko trideset godina a ponašaju se kao da im je petnaest, još je muškatla majka. OMG KUDA IDE OVAJ SVET!!!

  • Zeljana

    28. april 2020 | 11:37

    Obožavam ovaj njen smisao za humor, doskočice, šale pošalice... Ko razume, razume, a ko ne neka i dalje nastavi da živi u zabludi. Reklama za gospodina, završila je ujedno i kao dobra zabava na Kijinom tik-toku i ujedno promocija Kijine pesme. 3 u 1,al dva su ipak za Kiki,sori Slobodane!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA