≫ 

Počela u srednjoj školi: Sanja Stanković priznala čime se bavila kako bi pomogla samohranoj majci

Stankovićeva je otkrila da joj nisu bili strani ni muški poslovi

  • 14
Sanja Stanković Sanja Stanković, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Nekadašnja učesnica Zadruge i bivša devojka Jovane Tomić Matore, Sanja Stanković otkrila je čime se sve bavila kako bi pomogla svojoj majci, koja je bila samohrani roditelj.

Sanji nisu bili strani razni poslovi, pa čak i oni fizički kojima se češće bave muškarci, nego pripadnice nežnijeg pola.

- Kad sam bila mala, mešala sam malter i želela sam da radim muške poslove. Verovali ili ne, bila sam prava muškarača. Iako se ne razumem baš u građevinske poslove, nije mi teško da bilo šta uradim, a i brzo učim - rekla je  Sanja za Alo.

- Moja majka je bila samohrani roditelj i iako se trudila da mi obezbedi osnovno, moje drugarice su uvek imale više od mene. Zbog toga sam veoma rano počela da radim. Želela sam da sebi obezbedim lepu garderobu i ostale sitnice. U srednjoj školi sam tokom svakog letnjeg raspusta radila na plantaži višanja. Brala sam ih, a nakon berbe sam radila u hladnjači. Tako sam želela da olakšam mami - istakla je Stankovićeva.

Podsećamo, Sanja i Jovana raskinule su tokom telefonskog poziva, a tada je Stankovićeva svoju bivšu partnerku optužila da je opterećena porodicom Đogani.

Iako nisu bile zvanično u vezi, Sanja je organizovala i Jovanin rođendan u Zadruzi, što je posebno iznenadilo i raznežilo njenu bivšu partnerku.

-  Sve sam organizovala, od keteringa, balona, poklona, torte... Išla sam i u Rumu da pokupim čestitke od fanova. To sam uradila, jer sam čovek. Bila sam i kod njenih, ali se nisam zadržavala, jer sam imala malo vremena zbog policijskog časa. Oni su mi rekli da nisu u mogućnosti zbog korona virusa i cele situacije da joj organizuju rođendan, rekli su mi da se snađem, što sam i uradila - rekla nam je Sanja tada.

Video: Seksi bivša zadrugarka kratkom suknjom zapalila beogradsku pijacu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    30. april 2020 | 23:05

    Uspela je u životu. Dospela u katalog.

  • Rola

    30. april 2020 | 17:14

    Sanja umesto da se dohvati oklagije ona više voli tepsije šteta tako lepa a život joj prolazi u glupostima.

  • Ivan

    30. april 2020 | 20:51

    Proslo detinjstvo a cime se sada bavis...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA