≫ 

Slavica Ćukteraš prozvala muškarce, pa zapretila: Kad najmanje očekuješ, nateramo te da platiš

Slavica je otkrila svoje talenat za imitaciju, te svakodnevno snima videe

  • 11

Pevačica Slavica Ćukteraš poslednjih meseci  privlači pažnju svojim fotografijama i snimcima na Instagramu, što je slučaj i sa njenom poslednjom objavom u kojoj proziva muškarce.

Slavica je otkrila svoj talenat za imitaciju, te svakodnevno obraduje svoje pratioce makar jednim Tok Tok videom.

- Nijedna žena ne trpi ovo, mi ne zaboravljamo, mi čekamo, a onda kada najmanje očekuješ, nateramo te da platiš - glasila je replika kojom je Slavica izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

S obzirom na to da se početkom godine Slavica sporazumno razvela od svog supruga, golmana Vladimira Avramova, mnogi pevačicini pratioci smatraju da je ova poruka upućena upravo njenom bivšem.

Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - rekla je Slavica pre nekoliko meseci.

Pevačica i golman bili su u braku 5 godina, a  2016. dobili su ćerkicu. Od kada se razvela, mnogi komentarišu da se Slavica primetno ponaša slobodnije, te da se ne libi da pokaže i čime raspolaže.

Video: Slavica Ćukteraš zavodi uz pesmu svoje bivše najbolje drugarice

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slicnost

    1. maj 2020 | 22:27

    Kija Kockar II. Burna mladost, kratak brak, razvod, samoca i zelja za dokazivanjem, potvrdjivanjem reprizom rane mladosti.

  • Ćupričanin

    1. maj 2020 | 22:51

    Ne znam kako ovo da vam objasnim... Volim žene više nego leba da jedem al vremenom počinju da mi se gade jer su postale odvratne... Normalne devojke više i ne postoje,postoje ali to je bas bas retkost... Možda je bolje da budeš sam nego da ti ovakvi avatari kljucaju mozak!!! 🤮

  • Svasta

    1. maj 2020 | 22:19

    Puštena s lanca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA