Marija Karan dobila veliku rođendansku tortu od sina i supruga

I glumica je izgledala kao princeza, pa je i torta morala da bude romantična

  • 3
Marija Karan Marija Karan/Foto: Instagram/marakaran

Srpska glumica Marija Karan koja godinama već živi u Americi, proslavila je 29. aprila 38. rođendan sa suprugom Džoelom Lubinom i sinom Markom u domu u Los Anđelesu.

Zbog pandemije korona virusa zbog koje je ceo svet u blokadi, Marija je ove godine na skroman način obeležila rođendan, za razliku od prethodnih koje je raskošno slavila.

Na dan rođendana objavila je sliku na kojoj je pokazala rođendanski stajling, a sada je na red stigla i rođendanska torta koju je dobila od najdražih - sina i supruga.

Torta je na dva sprata, ukrašena cvećem sa porukom: "Srećan rođendan, Marija. Volimo te, Marko i Džoel", a na stolu ju je sačekalo i sveže cveće, i sve je u nežno roze tonovima da bi bilo kao iz bajke.

- Vrlo poseban rođendan! Cenim život, ljubav, porodicu, prijatelje i nedostajete mi svi! Hvala vam na pozivima, porukama i što ste mi slali ljubav! - napisala je Marija.

Marija Karan Rođendanska torta Marije Karan/Foto: Instagram/marakaran

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovo

    2. maj 2020 | 13:33

    Jadan je zivot u Americi. Ustogljen. Najgore je sto covjek sve to shvata a nema gdje, kao dq je ukotvljen. Srbija je zadnja oaza zivota a zivot prodje kao tren.

  • Denis

    2. maj 2020 | 22:52

    Msrija srecno@

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA