Čuva ga od javnosti: Kaja je među najatraktivnijim pevačicama, a evo kako izgleda njen brat

Pevačin brat Vuk je ukrao pažnju pripadnica lepšeg pola

  • 3
Kaja Ostojić Katarina Kaja/Foto: Instagram/kaya_ostojic

Pop pevačicu Kaju Ostojić (36) mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih na sceni, međutim, malo je poznato da ima brata, a još manje kako on izgleda.

Kajine objave uvek su pomno propraćene na društvenim mrežama s obzirom na to da je i među najzgodnijim estradnim ličnostima, a i rado pokazuje svoje obline i zgodno telo.

Ovaj put nije svu pažnju privukla Kaja, već njen brat Vuk, na čiji izgled mnoge pripadnice lepšeg pola nisu ostale imune.

Kaja ne voli da u javnosti eksponira članove svoje porodice, pa na njenom profilu i nema takvih slika, ali verujemo da se posle ovoga Vuk neće tako lako odbraniti od ženskog roda.

Za razliku od pevačice, Vuk često objavljuje slike sa sestrom na svom profilu, a po svemu sudeći njegovo srce je ukrala jedna plavuša.

Slike možete pogledati u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    3. maj 2020 | 16:38

    Najpopularnija zanimanja u srbistanu:brat,sestra,sin,ćerka,starleta,navijač i pevaljke u najavi.Te pevaljke,a ima ih ne zna im se broj,ni špaiz ne mogu da napune dog se ne skinu gole.

  • dene

    3. maj 2020 | 16:24

    lik je nebitan a nije ni zgodan,smesan je .....

  • Raska

    3. maj 2020 | 15:57

    A babu,dedu,tecu,ujnu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA