≫ 

Darko i Marina pozirali pored "poršea" u kojem je Lazić napravio prekršaj, a svi gledaju ko ga vozi

Gagićeva uživa sa nevenčanim suprugom, a sudeći po fotografijama - ona upravlja besnom mašinom

  • 7
Darko Lazić Marina i Darko, Foto: Instagram/darkolazarovic_official

Marina Gagić, partnerka Darka Lazića, objavila je fotografije na kojima pozira pored skupocenog automobila u kojem je pevač nedavno zaustavljen zbog prekršaja.

Naime, njih dvoje su "pobegli" na Kalemegdan, gde su i zajedno pozirali, a svima je za oko zapalo to na kojoj strani je Darko.

Zbog slikanja ili ne, Lazić je pozirao na mestu suvozača, pa je kola ovaj put očigledno vozila njegova mlađa i lepša polovina.

Podsetimo, Lazić nema vozačku dozvolu, zbog čega je 29. aprila 2020. godine zaustavljen od strane policije, pa priveden i novčano kažnjen.

- A šta više može da mi se dogodi?! I što bih se ja uopšte ostavio volana, kad hoću ponovo da polažem, i uvek ću sesti za volan. Jedva čekam da dobijem dozvolu da mogu da vozim. Ja volim da vozim i uvek ću voziti, samo što ću se ovaj put potruditi da dobijem dozvolu i da vozim lepo kao svi ostali građani - naveo je Darko nakon privođenja.

Nešto ranije danas objavili smo i spisak svih prekršaja Darka Lazića od 2013. godine do danas, a ima toliko da ne staju na prste obe ruke.

Kompletan spisak pogledajte na sledećem linku - Svi prekršaji Darka Lazića.

Video: Darko Lazić opet bez sigurnosnog pojasa u kolima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA