Prisetila se pokojnog oca: Kija objavila do sada neviđenu sliku iz porodičnog albuma

Kijin otac je preminuo 28. aprila 2018. godine u Zrenjaninu, nakon duge bolesti

  • 55
Kija Kockar Kija Kockar/Foto: Instagram/kijakockar

Pevačica Kristina Kija Kockar prisetila se uspomena iz detinjstva, te je na storiju na društvenoj mreži Instagram podelila do sada neobjavljenu fotografiju iz svog porodičnog albuma.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj je u naručju svog pokojnog oca Miloša, a nastala je u periodu njenog najranijeg detinjstva.

Kija je ovom objavom svima jasno stavila do znanja da joj on nedostaje, iako, kako je i sama isticala, nisu bili u najboljim odnosima.

Poznato je da Kockareva i njen tata nisu bili u dobrim odnosima i da godinama nisu razgovarali. Njen otac nije se slagao ni sa njenim ulaskom u ''Zadrugu'', dok ju je majka Nadica oduvek u svemu podržavala.

Podsetimo, Miloš Kockar je preminuo 28. aprila 2018. godine u Zrenjaninu, nakon duge bolesti, dok je Kija boravila u ''Zadruzi''.

Kijin otac bio je dugo bolestan i nosio se sa srčanim problemima. Imao je dva infarkta, a uz to i kancer. Rođen je 1949. godine. Živeo je u Zrenjaninu, nedaleko od kuće u kojoj je Kija živela sa majkom.

Kristina Kija Kockar Kija i njen pokojni otac Miloš, Printskrin: Instagram/kijakockar

Video: Kija na sahrani oca

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milenko

    5. maj 2020 | 21:33

    Kija je bila najlepša u prvoj Zadruzi. Bila je najlepša i na bazenu u kupaćim kostimima. Izgledom lice joj zrači svetlošću VIP zvezde. Pametna je jer je mnogo postigla i to za kratko vreme. Dobra je i pametna osoba

  • Vera

    5. maj 2020 | 21:35

    Kija je čudo od žene. Ne treba niko da je gura. Sama sve zaradila. Svojom pameću, talentom i upornošću stvorila sve. I kamo lepe sreće da ima više ovakvih žena.

  • Komsije

    5. maj 2020 | 21:28

    E Kristina kad bi ovakva bila uzivo ali nazalost daleko je sunce !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA