≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Soraja se jeste udala za milionera! Istina o prezimenu Masoni, progovorila o zabrani ulaska u Srbiju

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Jedva čekam da se otvore granice da odem tamo gde mi je mesto - kaže nam Soraja, misleći na supruga

  • 21
Soraja Vučelić Soraja Vučelić Masoni, Foto: Nikola Tomić

Soraja Vučelić Masoni 3. maja privedena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Ona u prvoj ispovesti nakon privođenja objašnjava da je sve bio neraspozum i da je odmah nakon što je policija utvrdila da je sve po zakonu, Soraja puštena.

- Nisam uhapšena, kao što se piše, već sam zajedno sa prijateljicom privedena na razgovor. Naime, nas dve smo se vozile njenim automobilom za koji nije imala papire kod sebe, a zaboravila je i vozačku dozvolu. Najveći problem ne bio taj što je automobil registrovan na italijanske tablice, ali sve je rešeno. Nema potrebe da se pravi preterana medijska pompa - kaže Soraja za Telegraf JETSET.

Međutim, ono što je pored ove teme zaintrigiralo javnost, jeste Sorajino drugo prezime - Masoni, koje se nakon privođenja prvi put pojavilo u javnosti.

Istina je da se Soraja jeste udala za holandskog milionera, ali javno i dalje ne želi da iznosi mnogo detalja.

- Iskreno, ne bih da pričam o privatnom životu, to je ipak moja stvar i ne želim da to iznosim javno - rekla je Soraja za naš portal.

No, Soraja je ipak priznala da ne može da dočeka da se otvore granice kako bi otišla iz Crne Gore.


- Jedva čekam da se otvore granice da odem tamo gde mi je mesto - kazala je, misleći na grad u kojoj joj živi suprug.

Podsetimo, Soraji je od 2018. godine zabranjen ulazak na teritoriju Republike Srbije, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju.

Soraja je prvi put progovorila i o toj temi, pa otkrila da joj nedostaje Srbija, jer je voli, ali da joj najviše nedostaju dragi ljudi sa kojima trenutno nije u mogućnosti da se vidi upravo iz tog razloga.

- Vi znate moj status što se tiče Srbije, verovatno ću biti obaveštena kad bude vreme za Srbiju. Iskreno taj noćni život mi i ne nedostaje, mnogo mi nedostaju moji prijatelji i ta druženja sa njima - otkrila je Soraja.

Video: Soraja presekla prsten i objavila da je ponovo slobodna

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    6. maj 2020 | 10:59

    Zamisli,crncis ceo zivot,steknes nesto u zivotu i na kraju ozenis ovakvu karikaturu🤦‍♂️

  • Vaki

    6. maj 2020 | 12:39

    Valjalo bi da silikone u zadnjici što pre remontuje u Turskoj ili Brazilu zato što izgledaju kao da su se okrenuli naopako.

  • Peki

    6. maj 2020 | 10:50

    Al se usrećio đuvegija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA