≫ 

Stanija kao instant domaćica, grudi u prvom planu: Sa keceljom pokazala kako se snalazi u kuhinji

U porodici Dobrojević uveliko se radi na pripremi slave

  • 6
stanija kecelja kuvarica Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Ovog utorka 5. maja su svi u porodici Dobrojević u kući u Rumi bili zauzeti pripremanjem kolača i hrane za sutrašnju slavu Đurđevdan, a Stanija je pokazala kako se snalazi u kuhinji.

Sa keceljom je prvo pravila mafine i ceo postupak pokazala pratiocima na Instagramu, a njena majka izjavila je da "ne može da prežali što korona nije došla ranije, jer bi imala fantastičnu kuvaricu".

- Dobar dan, radni narode. Sprema se slava za sutra. Jedan pozdrav iz kuhinje Dobrojević. Glavna i odgovorna kuvarica (Stanija). Evo, Slavka sprema spisak za Sanija - rekla je vidno raspoložena Stanija, a svako je imao svoja zaduženja. Sanija je kuvala, brat Sani je išao u nabavku, a majka Slavica je pripremila spisak za prodavnicu.

- Radi, radi. Kecelja ti odlično stoji - rekla joj je mama.

Stanija se pohvalila i pripremljenim mafinima, a potom se bacila na pravljenje ruske salate, supe i rolata. Uz sve to, nije izostavila da ipak pokaže obline po kojima je poznata, pa su grudi bile u prvom planu.

Čini se da se u kuhinji i sa keceljom dobro snalazi, sudeći po reakciji njene mame, iako je fanovi u ovom izdanju retko imaju prilike videti.

Sebe je nazvala instant-Instagram domaćicom, a kako izgleda njen dan u kuhinji pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA