Snežana Dakić posle 6 godina podelila zajednički momenat sa bivšim mužem: Razlog okupljanja je divan

Snežana je objavila video i pokazala svojim pratiocima kako je njena ćerka proslavila 14. rođendan

  • 3
Snežana Dakić Snežana Dakić, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Snežana Dakić objavila je stori na Instagramu iz svog stana, sa proslave rođendan svoje ćerke Laure, a slavlju je prisustvovao i Snežanin bivši muž Vladimir Mikić.

Snežana je objavila video i pokazala svojim pratiocima kako je njena ćerka proslavila 14. rođendan.

S obzirom da su veća okupljanja zbog epidemije korona virusa zabranjena, njena ćerka proslavila je svoj rođendan u kućnoj atmosferi i u društvu članova porodice i dve drugarice.

Slavlju je prisustvovao i Laurin otac, inače Snežanin bivši muž, biznismen Vladimir, a ovaj lep događaj bio je povod da se voditeljka i biznismen ponovo okupe pod istim krovom.

No, na Snežaninom snimku moglo se videti da njen bivši nije došao sam, već je u naručju držao bebu, koja je, moguće je, njegova ćerka Mila, koju je dobio u trećem braku sa sada već bivšom suprugom Jovanom.

- Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je Vladimir Mikić u martu ove godine.

Podsetimo, Snežana i Vladimir tačku na svoj brak stavili su 2014. godine. Veliki skandal nastao je nakon što su se razveli kada je voditeljka videla fotografije tada bivšeg ssupruga u zagrljaju druge žene.

Voditeljka se, kada je saznala da je suprug navodno vara, prvo onesvestila, te bila prevezena u bolnicu, da bi joj potom, nekoliko dana kasnije, kada je ugledala sporne fotografije, opet pozlilo.

Nakon ovog saznanja Snežana je dugo bila u lošim odnosima sa bivšim suprugom, međutim, zbog ćerke Laure koju imaju iz vremena zajedničkog života, njih dvoje odlučili su da se pomire kako bi lakše funkcionisali.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA