≫ 

Nasilje u porodici Kulić: Miljani zabranjeno da prilazi majci!

Prema našim saznanjima, povod porodičnog sukoba je novac

  • 17
Miljana Kulić Miljana Kulić/Foto: Nikola Tomić

Miljani Kulić izrečene su danas hitne mere po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici zbog sukoba sa njenom majkom Marijom, saznaje Telegraf.rs.

Miljani je naloženo da napusti stan i zabranjeno da prilazi i komunicira sa majkom u periodu od 30 dana. Ukoliko bude prekršila naložene mere, preti joj zatvorska kazna.

Kako saznajemo, policija je danas pozvana u porodičnu kuću Kulića zbog verbalnog obračuna majke i kćeri.

- One su se danas strašno posvađale, pa su i jedna i druga pozvale policiju. A, prava drama je nastala kada su dovedene u policiju da bi dale izjavu. I jedna i druga su kukale, žalile su se da im nije dobro. Tako je Hitna pomoć najpre dolazila zbog Marije, kojoj je skočio pritisak, a onda je sanitet ponovo pozivan zbog Miljane koja se žalila da se guši - objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Povod porodičnog sukoba, prema našim saznanjima, je novac, jer Miljana troši više nego što se to njenim roditeljima dopada.

- Miljana svoj novac troši na gluposti, kocka se a onda traži od majke. Mariji je dosadilo da finansira njene hirove, ona želi da uštedi novac za unuka. Miljana je danas ponovo navalila na majku da joj da novac, a kada je Marija to odbila, usledila je svađa koja je kulminirala pozivanjem policije - navode naši izvori.

Miljana Marija Kulić, Amidži šou Marija Kulić/Foto: A. Nalbantjan

Za suprugom i ćerkom, kako saznajemo, u policiju je došao i Siniša Kulić, koji je bio vidno potrešen. On je kazao da ništa ne može da uradi, jer se njih dve neprestano svađaju.

S obzirom na to da Zakon o nasilju u porodici predviđa reagovanje Centra za socijalni rad, i oni su obavešteni o ovom incidentu koji razmatra preduzimanje eventualnih mera, pre svega radi zaštite Miljaninog maloletnog sina.

Video: Miljana potegla Zolu cipelom pa onda pomahnitalo nasrnula na njega

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda

    7. maj 2020 | 21:06

    A da se ispitaju psihijatri koji su pratili Parove i Zadrugu kada je Miljana bila učesnik.

  • rakikavasaki

    7. maj 2020 | 23:30

    Sve je to dogovor da se i dalje pise o njima isti scenario i sa Djogajima mada Miksi je za ozbiljno psihicko ispitivanje (sto pre to bolje dok neko nije nastradao)

  • Djordje

    7. maj 2020 | 22:54

    T O P O N I C A... je spas za Kulice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA