≫ 

"Đani nije ubio čoveka!" Slađa detaljno o dozvoljenim izlascima tokom služenja kazne kućnog zatvora

- Nije istina da je bio u kafiću nakon 15 časova. Čovek je izašao iz kuće i došao na vreme - rekla je Slađa

  • 18
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Printskrin: TV Pink

Pevač Radiša Trajković Đani uslikan je u jednom kafiću u Beogradu na vodi, za vreme služenja kazne kućnog zatvora od 3 meseca, zbog kršenja propisanih mera za vreme vanrednog stanja koje je bilo na snazi u Srbiji.

Đanijeva supruga Slađa Tajković objasnila je da oni u određen vreme imaju pravo na izlazak iz kuće svakog dana, kao i da njen suprug nije prekršio pravila kućnog zatvora.

- Imamo pravo da izađemo iz kuće od 13 do 15 časova. Svi su opleli po nama kao da smo uradili ne znam šta, nije čovek ubio čoveka pa ne sme da izađe napolje. Ovo je preterivanje, ako se piše, neka se piše bar kako jeste, a ne gluposti, drugačije od onoga kako je bilo - počela je priču Slađa za Telegraf JETSET.

- Nije istina da je bio u kafiću nakon 15 časova. Čovek je izašao iz kuće i došao do 15 časova. Nisam dužna da se pravdam, izašla sam, sedela sam, popila piće, imam pravo na to, da šetam, da odem kod lekara... - ispričala je Đanijeva supruga.

Slađa tvrdi da ima fotogrfije kojima može da dokaže gde su i kada bili, te da nije prekršeno dozvoljeno vreme izlaska iz kuće.

- Mi smo normali ljudi, izašli smo u normalno vreme, kada nam je dozvoljeno. Sve imam dokaze, slike gde smo bili, vreme - kada je to bilo. Nema smislia da se izmišlja i pravi ko zna šta od jedne normalne situacije - zaključila je Slađa.

Podsećamo, Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela.

Trajković i Slađa osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora, a odsluženje kazne počelo je 17. aprila i trajaće sve do 17. jula.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Доста бре више

    11. maj 2020 | 11:50

    Ма носите се, квази уметници!

  • Goxxx902

    11. maj 2020 | 12:54

    Opasan ovaj Djanijev muz...

  • Miki

    11. maj 2020 | 12:41

    Pa nije vam ovo Lipljan,pa da radite šta hoćete...skapirajte šta ste uradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA