"Koliko je Željko zaradio od svog koncerta?" Popović "bocnuo" Jovanu, ona mu kao iz topa odgovorila

Jedno pitanje koje je Saša postavio iznerviralao je Jovanu

  • 2

Saša Popović (66) gostovao je u "Jutarnjem programu" na Prvoj televiziji, gde je otkrio šta se dešava sa snimanjem "Zvezda Granda", a onda je malo "bocnuo" i Jovanu Joksimović (39) zbog njenog supruga Željka Joksimovića.

Saša je na početku svog gostovanja otkrio kako će i da li će produkcija Grand nastaviti sa svojim projektom "Zvezde Granda", obzirom da je zbog epidemije korona virusa i karantina koji je do nedavno bio obavezan na teritoriji naše zemlje, snimanje projekta moralo da se stopira.

S obirom na takvo stanje, Popović i njegov tim odlučili su da se snimanje nastavi tek na jesen ove godine, kada bi trebala da počne i nova sezona.

- Dodaćemo neke nove takmičare, neke ćemo vratiti i jedna sezona traje zapravo dve. Žao mi je bilo da zbrzamo ovu sezonu -  rekao je Saša Popović u jutarnjem programu.

- Kako će to sada da izgleda, zamisli kad staviš pleksiglas između članova žirija, gubi se taj intimni kontakt, stvara se barijera između njih? - zanimalo je Jovanu.

- Mislim da tu neće biti nikakvih problema, mislim da je tu dovoljna jedna mala iskrica, komentar, da se napravi šou. Mi smo inače imali grupu "Žiri Zvezda Granda", slali smo tu klipove, svako jutro napišemo "dobro jutro", ko je ustao, ko šta radi - rekao je Saša.

Jovana Jankovic i Saša Popovic emisija jutarnji TV Prva Saša Popović, Printskrin: TV Prva

Njih dvoje su zatim prešli i na druge estradne teme, a ono što se poslednjih nedelja najviše komentarisalo, jesu upravo mnoge otkazane tezge pevača i težak period koji čeka ljude koji se bave ovim poslom.

S obzirom da su takođe i mnogi koncerti otkazani, te se većina pevača odlučila da održi online koncerte za svoju publiku, što im i nije donelo neku zaradu, a jedan od njih jeste upravo i Jovanin suprug Željko.

- Koliko je Željko zaradio od svog koncerta? -  pitao je Popović Jovanu.

Jovana Jankovic i Saša Popovic emisija jutarnji TV Prva Jovana Joksimović, Printskrin: TV Prva

A, onda je Jovana brzinski dala svoj odgovor, nakon što je Popovću dala do znanja da je zaboli glava od takvog pitanja.

- Jao, taj koncert, živce smo pogubili od tog pitanja koliko je zaradio od tog koncerta. Ništa nije zaradio, i još je i dao - rekla je kroz smeh voditeljka.

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA