≫ 

Jelisaveta i Teo čekaju drugo dete! Glumica ponovo zatrudnela vantelesnom oplodnjom

Ćerka Petra dobiće brata ili sestru

  • 6
Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Teo Miloš teodosić i Jelisaveta Orašanin/Foto: ATA Images

Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić imaju lepe vesti - ponovo će postati roditelji, a mlada glumica u drugom stanju ostala je vantelesnom oplodnjom, saznaje Telegraf.rs.

Poznati par već ima ćerku Petru, a kako saznajemo, glumica se vantelesnoj oplodnji podvrgla na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Jelisaveta i Teo venčali su se u junu 2017. godine u Beogradu, nakon nekoliko meseci veze. Ostvarili su se kao roditelji u februaru 2019. godine, a glumica se porodila u Americi.

Tada se takođe podvrgla vantelesnoj oplodnji, a nakon porođaja pričala je o svojoj borbi da zatrudni ističući kako je najvažnije biti uporan.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - izjavila je tada Jelisaveta.

Video: Koliko su Jelisaveti Orašanin nedostajali Beograd i gluma?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA