Marija Kulić štiti ćerku? Prekršajni sud u Nišu oslobodio Miljanu optužbe da je uznemiravala majku

Policija je tragala za Kulićevom, nakon što je njena majka prijavila da je došla u njihovu porodičnu kuću iako joj je to bilo zabranjeno

  • 7
Miljana Kulić Miljana Kulić, Foto: Nikola Tomić

Prekršajni sud u Nišu večeras je oslobodio rijaliti zvezdu Miljanu Kulić optužbe da je prekršila meru zabrane prilaska i komunikacije sa majkom Marijom Kulić, koja joj je zbog nasilja u porodici izrečena 7. maja.

Policija je od sinoć tragala za Kulićevom, nakon što je njena majka prijavila da je došla u njihovu porodičnu kuću iako joj je to bilo zabranjeno. Pronađena je danas popodne i odmah privedena sudiji za prekršaje, pretila joj je kazna do 60 dana zatvora, ali se spasila jer je Marija promenila iskaz dat policiji.

Predsednik Prekršajnog suda Mišel Marković saopštio je za Telegraf.rs da je Miljana oslobođena zbog nedostatka dokaza.

Sudija je donela oslobađajuću odluku jer nije postojao nijedan dokaz da je zaista prekršila meru koja koja joj je izrečena.

- Ovo je prvostepena presuda i na nju policija ima pravo žalbe - rekao je Marković.

Epilog ovog porodičnog vodvilja nije iznenađujuć, jer majka nastavlja da štiti Miljanu iako sa njom ima mnogo problema. Kako saznajemo, ona uopšte nije poštovala meru koja joj je izrečena po Zakonu o nasilju o porodici i u više navrata je dolazila kući ali je Marija sve do subote to trpela.

- Miljana je nastavila da dolazi u svoju porodičnu kuću iako ima svoj stan. Nastavila je da uznemirava majku i da joj traži novac, što je bio razlog sukoba zbog kojeg joj je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa majkom. Međutim, svesna šta će joj se desiti, Marija je nije prijavljivala jer joj je bilo žao ćerke. Ovo iz razloga što je i Miljana u sve težem psihičkom stanju a pati od visokog pritiska. Takođe, Marija brine i zbog unuka, ne želi da dete ostane bez majke kojoj preti zatvor jer krši Zakon o nasilju u porodici - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Međutim, Miljana je u subotu prekradašila pa je Marija bila prinuđena da je prijavi policiji.

Ona se te večeri ponovo se pojavila u domu Kulićevih i počela da se dere na majku. Marija je trpela koliko je mogla, ali joj je toliko pozlilo da je morala da pozove Hitnu pomoć i policiju. Međutim, Miljana je pobegla pre dolaska policije ali je danas pronađena.

Prema nezvaničnim informacijama, kulminacija sukoba u kući Kulića je posledica Miljaninog najnovijeg poroka – kocke.

Kako saznajemo, ona sve više troši na kockanje, i zbog toga traži novac od Marije, koja želi da svoj honorar od Zadruge sačuva za malog Željka. I Miljanin otac Siniša se žalio da se njih dve stalno svađaju i da on više ne može ništa da učini da ih spreči.

Video: Jeziv prizor: Marija Kulić doživela nervni slom nakon svađe sa Zolom

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA