≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Soraja nakon privođenja od muža dobila poklon od 212.000 evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj automobil navodno je drugi po redu koji je Soraja dobila od svog izabranika

  • 18
Soraja Vučelić Soraja Vučelić, Printskrin: Instagram/sorajavucelic

Soraju Vučelić Masoni muž Vladimir ne prestaje da obasipa poklonima i to ne bilo kakvim, jer poslednji u nizu koji je dobila košta neverovatnih 212.000 evra.

Naime, ona se voma brzo nakon privođenja na Žabljaku na društvenim mrežama pohvalila "Lamborginijem", koji je navodno dobila od izabranika sa kojim je osam meseci u vezi.

Da on nije žalio svoj novčanik govori i činjenica da upravo taj model "harikejn" vredi neverovatnih 212.000 evra, a ovaj automobil navodno je drugi po redu koji je Soraja dobila od svog izabranika.

- Soraja je početkom maja dobila još jedan automobil od verenika. Nije imala pojma kakvpo joj iznenađenje sprema jer ga Vladimir sve do poslednjeg trenutka krio od nje. "Lamborgini" je parkirao ispred hotela u kojem su odseli, a nju je pozvao telefonom i rekao joj da izađe na terasu. Kada je videla šta je čeka, Soraja je počela da vrišti od seće. Odmah je istrčala iz hotelske sobe i sela u "lamborgini" da ga provoza. Reč je o preskupom modelu "harikejn", za koji samo godišnja registracija košta 3.400 evra - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Podsetimo, Soraja je nedavno doživela neprijatnost, kada je zajedno sa svojom drugaricom privedena u Crnoj Gori, a sve zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Soraja se nakon nemilog incidenta oglasila i za naš portal otkrila šta se zaista dogodilo, ali i o zabrani ulaska na teritoriju Republike Srbije koji za nju važi još od 2018. godine, jer se njeno ime našlo na spisku osoba bezbednosno opasnih po našu zemlju.

Vučelićeva nije odolela, a da se ne uslika u svom Lamborginiju i sve to podelilal sa svojim pratiocima, a sliku iz supocenog automobila pogledajte u galeriji u nastavku teksta.


Video: Soraja presekla prsten i objavila da je ponovo slobodna

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja PFC

    18. maj 2020 | 10:47

    Boze pomozi nam

  • Sara

    18. maj 2020 | 13:06

    svaku vest o Soraji uzmem s rezervom i tipa poverujem samo cetvrti deo otkako je provaljeno da je skinula sliku sa instagrama zene od od onog Rusa i pokusala da proturi kao da je s njom, kao i kad je provaljeno da taguje slike koje su slikane u isom stanu kao razlicite lokacije. I na tom malom delu ne sumnjam da joj neko zavidi. Ne zameram joj, doduse, ipak se ona promovise, ko to sa slike moze da provali razliku izmedju luksuza i privida luksuza?

  • Pop

    18. maj 2020 | 11:25

    Zemljo otvori se.....na šta , na par silkonskih kečeva.Samo daleko od zemlje SRBIJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA