≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U "Južnom vetru" furaju opasne mašine, a u stvarnom životu... Evo šta voze zvezde hit serije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumci voze daleko skromnije automobile od pevača

  • 19
Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković Jovana Stojiljković, Miodrag Radonjić i Milopš Biković, Foto: ATA Images

Serija "Južni Vetar" je za veoma kratak period osvojila srca publike, a neki od glavnih aktera serije dočekali su svojih pet minuta i veliku popularnost.

Iako glumic važe za one koji ne vole preterano da se eksponiraju javnosti i ističu ono što imaju, mnoge interesuju detalji iz njihovih privatnih života.

Kako se po običaju za sam termin glumac vezuje i sjaja i glamur, odnosno život na visokoj nozi i skupoceni automobili, mnogi se pitaju i koje automobile voze neki od trenutno najpopularnijih glumaca na našim prostorima.

Miodrag Radonjić mnogima od vas ostao je upečatljiv kao Baća koji voli brz život, provod i skupe i brze automobile. No, van kamera Miodrag je sušta suprotnost ulozi koju je tumačio u "Južnom vetru".

Reč je o skromnom i pristojnom mladiću koji se ne bahati, pa takav auto i vozi. Miodrag se odlučio za džip marke "Suzuki" izrazito crvene boje. Njegov auto iz serije je Vitara, a cena ovog automobila varira u zavisnosti od određenih sitnica i kreće se između 13.000 i 22.000 evra.

Kako izgleda njegov automobil pogledajte u nastavku teksta:

Jovana Stojiljković koja u seriji glumi Sofiju, devojku glavnog junaka Maraša, se za razliku od Miodraga odlučila za pravi mali ženski automobil.


Naime, lepa glumica u svom vlasništvu poseduje automobil marke "mini moris cooper one", a cena ovog automobila kreće se od 18.000 evra.

Kako izgleda Jovanin automobili pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Za razliku od svojih kolega Miloš Biković više preferira da koristi usluge taksi prevoza, kako je i sam priznao nedavno u jednoj emisiji.

- Često mi je lakše da idem taksije, jer nemam ni vremena da parkiram. A, iskreno često se zadržim po dva ili tri sata i onda zone za parkiranje, pa mi se iskreno i ne islati da vozim - rekao je Miloš u jednoj emisiji nedavno.

Bikovića je, konkretno, na snimanje emisije "Amidži šou" u nedelju, dovezao službeni automobil Pinka.

Video: Droga, kriminal, smrt i krv: Južni vetar je završen, a o ovim scenama će se još dugo pričati

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    19. maj 2020 | 14:41

    Када се каже скромно мисли се на скромно у смислу да су познати глумци. Шта је ту чудно што човек вози ауто од 20.000€? Људи снимају филмове, серије, глуме у позоришту, то све доноси приходе. Политичаре треба питати одакле им скупа кола, и оне певаче који нису платили порез.

  • Nn

    19. maj 2020 | 17:39

    Žalosno je koliko ljudi u Srbiji ova kola ne smatraju skromnim :( inače, ovo je stari mini one, koji košta 4-5000eur.

  • Nikodin

    19. maj 2020 | 17:31

    Maraš je skroman dečko sve pare daje kevi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA