≫ 

Studira srpski jezik, uskoro bi mogla postati prva Brenina snajka, a fotke joj ne mogu biti vrelije

Sandra i Viktor su se navdno preselili u Breninu i Bobinu vilu na Bežanijskoj kosi i deo luksuzne kuće preuredili po svom ukusu

  • 17
Viktor Živojinović, devojka, Sandra Miljaković Sandra Miljaković, Lepa Brena, Viktor Živojnović, Foto: ATA Images

Devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković, prava je lepotica, a svojim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona je rođena u Brusu, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost.

Sandra radi i kao šminkerka, te neretko sređuje i buduću svekrvu, pevačicu Lepu Brenu za pojavljivanja u javnosti. Prema pisanju medija, Brena i Boba su sa oduševljenjem prihvatili snajku.

Miljakovićeva se navodno tokom vanrednog stanja preselila u Breninu i Bobinu vilu na Bežanijskoj kosi, a ona i Viktor su deo luksuzne kuće preuredili po svom ukusu.

Na društvenim mrežama Sandru prati preko 10.000 ljudi, a njene fotografije privlače veliku pažnju. Ona je uvek tip top sređena, a ispod njenih fotografija mogu se naći brojni koplimenti na račun njenog stila.

Atraktivna plavuša se može pohvaliti vitkom figurom, a u prvi plan ističe tanak struk i duge noge. S obzirom na to kako izgleda, nije ni čudo što je privukla pažnju Breninog naslednika.

Kako izgleda Brenina snajka pogledajte u galeriji, u nastavku teksta:

Video: Brenin sin slavi rođendan u izolaciji, piju šampanj, ona mu peva pesmicu i udara zlatnim tučkom

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    18. maj 2020 | 17:21

    Ona vec 10 god.obilazi splavove ne bi li upecala nekog burzuja i uspela, alal vera. Inace starija je od njega 8 god.al ne mari.

  • Peki

    18. maj 2020 | 16:54

    Sponzoruša s pedigreom👍

  • Nina

    18. maj 2020 | 16:52

    Uspesni ovi iz Brusa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA