Pretvorio ju je u ženu i promenio karijeru: Severinina tajna veza sa 17 godina starijim čovekom

Zrinko Tutić bio je prvi Severinin muzički producent, a njena karijera tada je krenula uzbrdo

  • 5
Severina Kojić Vučković, Zrinko Tutić Zrinko Tutić, Severina Kojić/Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/CMC

Pevačica Severina Kojić (48) u braku je sa Igorom Kojićem od septembra 2015. godine, a zbog svoje burne prošlosti godinama unazad ne jenjava interesovanje javnosti za njen privatan život.

Severina se na muzičkoj sceni pojavila još devedesetih godina. Na Splitskom festivalu debitovala je 1990. godine s pesmom "Vodi me na ples" i od tada je njena karijera išla uzlaznom putanjom. Međutim, regionalnu popularnost stekla je zbog snimka sa eksplicitnim sadržajem, snimljenim na jahti sa njenim tadašnjim partnerom Milanom Lučićem.

Iako je javnosti najpoznatija njena veza sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem sa kojim ima sina Aleksandra, potom brak sa Igorom Kojićem, tokom karijere imala je nekoliko neuspelih veza.

Saradnja sa Tutićem ju je proslavila, vezu nikada nisu priznali

Jedna od prvih Severininih ljubavi bio je Alen Marin iz benda "Kojoti", a za sam početak njene karijere veže se navodna veza sa jednim od najuspešnijih kantautora Zrinkom Tutićem (65), kojeg je upoznala 1991. i već 1992. u saradnji sa njim snimila svoj drugi album "Severina".

S trećim albumom "Dalmatinka", 1993. godine, postala je jedan od najtiražnijih izvođača godine.

Severina na početku karijere:

- Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: "Zašto mi ne bismo sarađivali?". Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji rad na estradi - da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom. "Severina devojka" treba da se pretvori u "Severinu ženu" i to je ona apsolutno shvatila. Ona je talentovana pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude - izjavio je Zrinko davno za Nacional.

On je bio njen prvi muzički producent i ljubavna veza je trajala čak pet godina, ali je nikada nisu priznali. Zrinko je od Severine stariji 17 godina.

Severina je 1998. godine prekinula svaki kontakt sa Tutićem i tada prvi put progovorila o, kako je navela, "robovlasničkim" ugovorima koje je potpisivala za njega i zbog kojih je Zrinka tada tužila na sudu. Pričalo se da je do kraja došlo ne zbog loše poslovne strane, već one druge - emotivne.

Tutić je pre nekoliko godina bio jedan od članova žirija šou programu "Super ljudi" na TV Prva, uz Anđelku Prpić, Branka Đurića Đuru i doktora Vuka Aleksića.

Zrinko Tutić:

Nakon Tutića, Severina je imala još neuspelih veza, a 2004. godine dogodio se "čuveni snimak"

Nakon Tutića, Severinina ljubav bio je producent Ante Pecotić koji se kasnije oženio dugogodišnjom partnerkom, a tu vezu pevačica takođe nikada nije priznala.

Javnosti je možda najpoznatiji hercegovački biznismen Milan Lučić, za kojeg se ni danas ne zna koliko je bio u ljubavi sa Severinom. 2004. godina promenila je pevačicin život, kada je "isplivao" u javnost eksplicitan snimak, i to pred porođaj Lučićeve supruge.

Srećko Vargek verio je Severinu nakon toga i planirao da je oženi, ali je ubrzo usledio raskid i krenuli su različitim putevima.

Osam godina mlađi Mate Čuljak bio je uz Severinu kao njena jača polovina od 2005. do 2008. godine. Raskinuli su nedelju dana pre njenog 35. rođendana.

Riječki biznismen Slavko Šainović bio je četvrti Severinin verenik. Bili su u vezi dve i po godine, a Severina ga je ostavila zbog "kralja bakra" Milana Popovića, kojeg je upoznala kada je pevala na njegovoj rođendanskoj proslavi.

Severina danas:

Godinu dana nakon rođenja njihovog sina Aleksandra, usledio je buran razlaz, a trzavice oko starateljstva nad sinom, alimentacije i svega ostalog ni danas nisu okončane.

Izvestan period nakon Milana, Severina je bila sama, a potom je upoznala 15 godina mlađeg Igora Kojića, sa kojim je i danas u braku.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    20. maj 2020 | 16:02

    Izlet u amatersku filmsku industriju joj je promenio karijeru u pozitivnom smislu. Al nema filma vise nigde po sajtovima. Svaki dan pogledam neki porno film al mogu reci da je seve broj 1. Ta zivost, energija, uzivanje, uhhh

  • Djole

    20. maj 2020 | 17:28

    Jeste, krenulo je uzbrdo posle filma, svima nama. 😂😂

  • Krlja

    20. maj 2020 | 18:20

    Stize private snimak...ionako je bez love 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA