≫ 

"Razmišljam da li da pucam sebi u čelo": Dorđe David otišao kod lekara i saznao loše vesti

Vidno iznerviran nakon kontrole, David je odlučio da se video porukom obrati svojim prijateljima i otkrije im koliko je besan.

  • 6
Djordje David Đorđe David, Foto: ATA Images

Roker Đorđe David (55) podelio je sa svojim pratiocima da je danas u toku dana bio na kontroli kod lekara, ali da ga tamo nisu sačekale lepe vesti kojima se nadao.

S obzriom da je slomio nogu i da mu je ista već skoro mesec dan u gipsu, Đorđe se nadao da će mu na ovoj kontroli lekar saopštiti lepu vest.

Međutim, to se nije dogodilo.

Vidno iznerviran nakon kontrole, David je odlučio da se video porukom obrati svojim prijateljima i otkrije im koliko je besan.

- Da poludiš! Ujedao bih, sad već počinje da smara i gips i sve - napisao je David u opisu videa koji je objavio na svojoj društvenoj mreži.

- Bio sam na kontroli danas. Još malo ćemo gipsa držati na nozi. Pa, razmišljam da li da sebi pucam u čelo ili ne, ali ajde, za par dana kontrola nova. Dakle, ove godine sam ga ugasio što se tiče zdravlja - rekao je pevač prilikom svog obraćanja.

Podsetimo, Đorđe David je nogu slomio krajem aprila, kada je doživeo mali peh nakon gostovanja u jutarnjem programu kod Miliomira Marića.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NewZ

    21. maj 2020 | 15:46

    Druze budi zhavalan bogu. To nije nista , a sta da ti je doktor rekao da imas rak i da ti je ostalo 2 meseca zivota ?? E nemas ti problema u zivotu vidi se da za obicne male stvari panicis i pravis dramu . Nemas ti pohma sta su problemi...

  • Tuga jedna

    21. maj 2020 | 17:36

    Zar se tako ponaša starac od 55 godina??? Ovo nije normalno, čovek ima ozbiljan psihički problem koji zahteva hitnu hospitalizaciju. Šta misli koliko ima ljudi i dece kojima je danas (samo danas, u jednom danu) saopšteno da boluju od kancera. Gospodin nije normalan.

  • sale

    21. maj 2020 | 18:09

    Covek lici na babu ,pravi primer muskarca koji stari i postaje zensko !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA