Nikolija otkrila šta je naučila tek u 30. dok je bila u karantinu

Kako je nekako sa godinama želela da se promeni, pevačica je odlučila da kvalitetno iskoristi slobodno vreme i nauči da...

  • 12
Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019

Nikolija Jovanović, Foto: ATA Images

Pevačica Nikolija Jovanović već nekoliko godina je u vanbračnoj vezi sa Reljom Popovićem, a njih dvoje iz ove zajednice imaju ćerku kojoj su dali ime Rea.

Međutim, kako je Nikolija odrastala u Atini, gde je studirala i radila, ona se potpuno posvetila devojačkom načinu života i nije bila naročito spretna kada je kuhinja bila u pitanju.

Kako je nekako sa godinama želela da promeni, pevačica je odlučila da kvalitetno iskoristi slobodno vreme koje je proteklih dva meseca imala na preteka i dohvatila se varjače.

Uloga degustatora ovog puta pripala je Relji, a pevačica je otkrila i da je on godinama bio nezadovoljan time što joj je kuhinja stran teren.

Kako i sama ističe nije ponosna što je savladala ove veštine tek u 30. godini, no s obzriom da je vešta savladala je dosta toga i to za vrlo kratak vremenski period.

- Pozitivna strana karantina je ta što sam naučila da kuvam. Mislila sam da se to nikad neće dogoditi i da su uzaludni svi napori moje majke da me nauči. Sada spremam sve, od gibanice do makrobiotike. Relja je zadovoljan, vrlo je iskren. Godinama je bio nezadovoljan time što ne znam da kuvam, ali sada znam da nije od onih što se prave da im se sviđa sve ono što žena skuva. Pomaže mi onoliko koliko mu dozvolim. Volim da budem sama u kuhinji, ne bih da mi smeta -  rekla je Nikolija za "Blic".

Video: Nikolija Jovanović donela važnu odluku, posle festivala Ulaz sledi promena

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA