≫ 

Ko kaže da je marama za glavu? Teodora posle 2 meseca u provod izašla jedva obučena

Pevačica je priznala da je jedva dočekala da posle dva meseca izađe

  • 22
Teodora Džehverović Teodora Džehverović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Teodora Džehverović jedva je dočekala da prestonički splavovi počnu sa radom kako bi izasšla u provod i možda našla potencijalnu ljubav.

Teodora je sinoć iskoristila priliku da se provede, te u punom sjaju zablistala na otvaranju letnje sezone i dobrog provoda na vodi.

- Ljudi, ja ne mogu da verujem da mi izlazimo! Znači, mislila sam da se ovo nikada neće desiti. Mnogo mi je nedostajalo, ja sam osoba koja je mlada i voli da izlazi, jedva sam čekala da se okupim sa ekipom, da izađemo i popijemo, proslavimo sve ono što se dešavalo u karantinu, a nismo mogli da proslavimo - rekla je pevačica za emisiju "Premijera".

Nakon šte se spekulisalo da je u vezi sa Anđelom, a nakon tih u poslednje vreme i spekulacije da su njih dvoje prekinuli svaki kontakt, Džehverovićeva je priznala da je ceo karantin tokom vanrednog stanja u protekla dva meseca, provela sama.

Međutim, kao da je nešto najavila, lepa Teodora je priznala da se njeno stanje na ljubavnom planu uskoro može promeniti.

- U doba korone ništa, ali izašla sam, možda se baš večeras desi nešto - našalila se pevačica.

- Ko kaže da je marama za glavu? - napisala je na Instagramu uoči izlaska.

Video: Špaga na zidu: Teodora pravila vratolomije u izolaciji

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA