≫ 

Goreće i nebo i zemlja! Karleuša spremna za YouBox spektakl u nedelju, saznali smo i neke detalje

- Niko neće imati ovakve kostime u univerzumu, nijedna svetska zvezda! - otkrila nam je Jelena, koja će 24. maja pomeriti granice u domaćem i balkanskom šoubiznisu

  • 51

Jelena Karleuša spremna je za spektakl koji će, obećava, u nedelju u 21 čas, ekskluzivno na YouBox aplikaciji pomeriti granice!

Pop zvezda će održati lajv koncert na čijoj je pripremi radilo oko 150 ljudi, a pripreme trajale nedeljama unazad.

Organizatori su joj strogo zabranili da otkriva mnogo detalja, u želji da fanove uživo potpuno razoružaju i ostave bez reči. Mi smo sa Jelenom pre spektakla popričali i jedno je sigurno - ljudima širom sveta prezentovaće nešto što niko nije.

- Od jedne interesantne ideje da se napravi lajv onlajn koncert, to smo doveli na malo viši nivo i to će moći da vidi cela planeta i da se Srbija ne postidi, moram to da kažem. Toliko smo se trudili, toliko smo dali emocija, ideja, truda, rada, toliko smo uložili materijalnih sredstava da to izgleda onako kako će izgledati, da će se stvarno postaviti jedan novi domaći zadatak. Ne zbog mene, nego zbog čitave ekipe koja je radila dan i noć da u nedelju uveče čitav svet može videti kako mi to radimo. Postoji Superboul, postoji Evrosong, ali postojaće i ovo - rekla nam je Jelena.

Jelena je istakla da joj se jako sviđa ideja oko YouBoxa, jer izvođačima daje priliku da budu u kontaktu sa čitavom planetom. Ovo joj je prvi put da tako nešto radi, a upravo zbog toga će i, kako kaže, biti za pamćenje.

- Zabranili su mi da otkrivam detalje. Ja bih sada na nos progovorila, ali neću - našalila se JK.

Kada je Jelena u pitanju, naravno da će biti i presvlačenja, menjanja scena i svega ostalog što se očekuje od ove pop dive, ali, opet, nije smela mnogo da nam otkrije.

- Toliko sam se potrudila da sam dobila kompliment da treba da se bavim modnim dizajnom, što i hoću. Stvarno sam dala 300 posto sebe, zajedno sa mojim saradnicima, da kostimi budu...maestralni! Niko neće imati ovakve kostime u univerzumu, nijedna svetska zvezda!

Jelena Karleuša, (NE DIRATI BEZ ODOBRENJA I. CICOVIĆ) Jelena Karleuša/Foto: Nikola Tomić

- Naravno, mora da ostane i taj efekat iznenađenja koji će svi moći da vide kada instaliraju aplikaciju YouBox, koja je besplatna, i da jednostavno uživaju u neviđenom spektaklu i dobiju ono što mnogo, mnogo košta - rekla nam je JK i još jednom pozvala sve da u nedelju uživaju u njenom spektaklu:

- Instalirajte aplikaciju YouBox, jer mislim da je ovo nešto što će pomeriti granice u domaćem i balkanskom šoubiznisu. Vredeće pogledati nešto što može da stane rame uz rame i sa Evrosongom i sa mnogim ozbiljnim svetskim manifestacijama.

Koncert će biti na otvorenom, na jednoj vrlo interesantnoj lokaciji i, kako kaže Jelena - goreće i nebo i zemlja.

(I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    22. maj 2020 | 18:14

    Bravo JK, jedinstvena, drugacija i originalna! Bori se u zivotu i preteca je pecava i muzike na ovom prostoru, voleo je neko ili ne, ona za razliku od ostalih koji nam daju cajke!

  • Gofa

    22. maj 2020 | 20:27

    JK je jedina u Srbiji koja prezentira na svetskom novou. Sve ostalo se pevačice samo je ona zvezda.

  • OVERRATED

    22. maj 2020 | 18:01

    ko ce da peva dok ona nastupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA