≫ 

Niko nije mogao da odvoji pogled od dve lavice! JK i Milica Pavlović kao "Seksi senjorite"

Jelenin lajv strim koncert pratilo je skoro 100.000 ljudi

  • 10
Milica Pavlović Printskrin: Youbox.rs

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Jelena Karleuša, kao što je i obećala, ponovo je pomerila granice i sve oduševila svojim lajv koncertom na YouBox aplikaciji, a pored devojaka iz grupe "Hurricane", na bini joj se pridružila i Milica Pavlović.

Dve lavice izdominirale su na bini u identičnim odevnim kombinacijama, a kada su u duetu zapevale numeru "Seksi senjorita", niko nije mogao da odvoji pogled od vatrene plavuše i brinete.

Zatim su otpevale numeru "Ludača", a onda je Milica sama izvela svoju pemu "Zauvek", dok je JK za manje od sat vremena koncerta četvrti put promenila stajling.

Karleuša je u svom stilu, na binu sletela iz helikoptera, što je oduševilo publiku koja je sigurno, pomno pratila svaki detalj koncerta, kako bi ispratila sva iznanađenja koja im je muzička zvezda priredila.

Pevačica je na početku svog koncerta na sebi imala duge crne čizme i seksi kostim u kojem je izgledala bolje nego ikad.  Kao što je ranije istakla, sama je smišljala kako će se pojaviti na sceni, a njeno seksi izdanje, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Koncert je započela pevajuči svoj veliki hit "Upravo ostavljena", a nema sumnje da su gledaoci uživali u spektaklu koji je za njih  priredila JK i po ko zna koji put pomerila granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Video: Milica Pavlović o emotivnom statusu: U lepom sam odnosu, koji ćemo uskoro rešiti

(D. J/N. L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA